20

Анонимен

преди 4 години

"Македонският президент призна: Гоце Делчев е българин!"Добрутро свате. Скоро и античките македонци ще се усетите какви сте всъщност.

19

Анонимен

преди 4 години

Не се е борил за тяхната Македония!!!

18

Анонимен

преди 4 години

"се е самоопределял" хахаха ее как го извъртя само. Т. е. бил маке ама се мислел за бг ли ко?

17

До 9 Анонимен

преди 4 години

То и доказателствата, че имаме нещо общо с траките са слаби и неубедителни.В старите летописи пише:Карвунска земя, наречена българска(днешна Добруджа) ; беше опустяла от елини(ТРАКИ) от 130 години.

16

Loyko

преди 4 години

Ясно и точно.Какво не е ясно още на българите. Хайде сега да изясним нашата истинска история и тогава да обсъждаме съседите...

15

Анонимен

преди 4 години

Гусляр в собор Райко Жинзифов казва: Македония, чудна страна,Нема да бидит гърчка она!Шума и гора, и планина,Самий камен на тая страна,Птица и риба в Вардар река, 22 Живо, мъртво на свои кракаКе станат и ке дадат ответНа цела Европа, на цел свет:Я българка сум, българин сум я,Българе живеят в тая страна!

14

Ех

преди 4 години

Иии как се бех притеснил, ама ся ми олекна и ша удара ина бира, оти за ракия е още рано.

13

Gorskio

преди 4 години

Джон Вѝнсънт Атана̀сов (на английски: John Vincent Atanasoff) е роден на 4 октомври 1903 г. близо до Хамилтън, Ню Йорк. Баща му Иван Атанасов е родом от Ямболско, но 13-годишна възраст емигрира в Америка заедно с чичо си. Майка на Джон Атанасов е Айва Луцена Парди, учителка по математика от френско-ирландско потекло. В семейството им се раждат осем деца: Джон-Винсент, Етелин-Зорка, Маргарет, Теодор, Ейвис, Реймънд, Мелва и Ървинг... Истински Българин е - от Своге :)

12

Браво

преди 4 години

Първо да ни признаят всички личности, които са се имали за българи, а после да правят каквото си искат. Добре е да са отделна държава, а не част от мутренската диктатура в България.

11

А 2

преди 4 години

Почвам да мисля, че на дъното на всички "македонски" претенции лежи огромен комплекс за малоценност. И....занимават се, с какви ли не глупости, за да не гледат, как шиптърите превземат държавицата им !

10

бай Спиро

преди 4 години

Според академични аттрополози населението на нашите земи е с 60% тракийски гени + още около 50 етноса. Другото е политическа пропаганда в една или друга посока.

9

Анонимен

преди 4 години

До 4Има тези и слаби доказателства че Клеопатра е била тракийка, не българка

8

MOДEPAТОР

преди 4 години

Аз признавам че съм Елтън Джон

7

Даката

преди 4 години

Направо ми олекна и го преместих

6

Aнонимен

преди 4 години

До анонимен1:От4-те ти твърдения 3 са верни.Само Клеопатра е "македонка " останалите имат български произход. Само неправилно написаното име на Джон Атанасов го отдавам на простотията ти

5

Мегз в затвора

преди 4 години

Дупе да му е яко. Иначе това е безсмислен спор - кучетата си лаят, керванът си върви.

4

До 1

преди 4 години

Джон Атанасов е наполовина българин. Самуил също е бил българин и владетел на българите, а не на марсианците. За Клеопатра не съм чувал някой да твърди, че е българка.

3

Анонимен

преди 4 години

Тоя очилатия да обясни как така за една нощ Тито създаде македонската нация и ви направи македонци. Прези 1940та бяхте българи през 1950 станахте македонци. Българи се родихте, но Тито ви направи македонци. Също държа да ми покаже документ преди 20ти век за съществуването на македонска държава и нация. Македонци, вие сте сърбизирани българи. Сърбоманите ви изтриха яко самосъзнанието. Тито за една нощ изкла 17 000 българи и вие от страх забравихте си корените и се отрекохте от Род, Родинаи майка.

2

Мм бааа

преди 4 години

Не думай

1

Анонимен

преди 4 години

Той и Джонатан Асофф, създателят на компютъра е българин! И цар Самуил е българин!И Клеопатра беше българка!И Господ е българин! И ...