44

Кратун

преди 4 години

Имамоолу води с около 500 000 гласа към 19:15 часа

43

Анонимен

преди 4 години

Турците ще избират, докато султана им не спечели .. муахахахаа

42

От бореца

преди 4 години

Не може да коментираме развитието на проказата в анадола, а да на виждаме прокажените които пълзят в покрайнините ни.!. ( resident evil)

41

бай ганю

преди 4 години

след като ердогановия кандидат не успя да спечеи по правилата ще ги спечели извън правилатаедва ли ще се допусне загубата на истанбул и целта на повторните избори е точно тази дори с цената на фалшификацията на гласове повече от очевадно очебийно и логично е че именно целта на повторните избори е точно това

40

Анонимен

преди 4 години

Оправете си фалшифицираната История на България , само на български пише че българските турци са ислямизирани в Уикипедия , алоооооооооооо ислямизирани са само Помаците в Бъгария които нямат нищо общо с българските турци , а че Българския народ е насила Християнизран по Византия се крие под дърво и камък

39

ПЕНКО

преди 4 години

30% АКТИВНОСТ У НАС ??? АМИ ПРИ КАНДИДАТИ : АНОРЕКСИЧКА ; ПОЛИТИЧЕСКИ ВАМПИР; ЕПИЛЕПТИК ; "ЧИЧКО ЛЮБЕНИЧКО " ; *** ПЕДЪР / СЕРГЕЙ/ ; СМОТЛЬО САМОМНЕНИЕВ И ДР. ...КАКВА ДА БЪДЕ АКТИВНОСТТА !?!?!?

38

Анонимен

преди 4 години

До Николай Николаев"Диктатор" е, защото народът вече 12 пъти го избира.

37

Анонимен

преди 4 години

Турци в България никога не е имало.

36

Анонимен

преди 4 години

600 000 български турци живеят в България от векове а таа копирала Текста от сайта на БТА , не се научихте вие , няма никой да може да ви науче Насила християнизрания народ от Византия 866. г

35

Анонимен

преди 4 години

Ще гласуват докато изберат правилния човек/човека на Ердоган/.

34

Край

преди 4 години

В Турция изборите имат значение за това ще гласуват 90% от хората в Истанбул. За европарламент у нас гласуваха 30%.Сами си отговорете къде само си играят на демокрация.

33

смях

преди 4 години

Николай Николаев,защо не си пиеш хапчетата При Борисов никога не сме били 9 милиона , защото той е премиер от 2009 година.А България през 1985 година е била 8.9 милиона, през 2000 година сме били под 8 милиона, в края на управлението на станишев през 2008 година сме били около 7.5 милиона.При Ердо само за 5 години Турция е нараснала с 5 милиона от които 4 милиона бежанци от Сирия, това ли искаш да стане и в България.В Турция са родени около 400 хиляди сирийски бебета последните години

32

привет от Германия

преди 4 години

Игра на демокрация и излишно харчене на пари за избори когато народът мизерува и претърпява куп кризи дори и лучени кризи , такава е ситуацията в днешна Турция ! За какво изобщо ги правят тези избори след като султана определя правилата на играта и изхода на играта ?!

31

мислете умно

преди 4 години

Никога не трябва да се гласува за прекалено големи патриоти и родолюбци понеже в последствие се превръщат в диктатори дори унищожават и тероризират собствения си народ ,ако той мисли различно и не спазва правилата на диктатора! Грештата на избирателите е ,че когато гласуват не виждат бъдещият диктатор в лицето на големия патриот! Хората обичат да гласуват за онзи който обещава да ги пази от враговете ! Хитлер ,Ленин ,Саддам , са все такива патриоти избрани от народа ,а накрая му е-б-а-т майката

30

Край

преди 4 години

В Турция и Русия най-овластения човек в се избира ПРЯКО И МАЖОРИТАРНО.В България и в целия ЕС шефовете се назначават по механизми които са доста далече от нормалния човек.Къде е демокрацията сами си отговорете.

29

Край

преди 4 години

ОБАЧЕ ако победи Илдъръм това ще означава че в Турция има реално действаща демокрация.А в София може ла да победи различен от борисов кандидат?!?И после ще има ли пари за София и няма ли да има Иванчева 2.

28

Втора легия

преди 4 години

Ако имаш за съседи ромска сбирщина, много ясно, че ще ги следиш постоянно кога ще почнат да се трепят и ще си запалят колибата, нищо добро от югоизток, както винаги.!.

27

привет от Германия

преди 4 години

Почти всеки диктатор е идвал на власт чрез демократични избори , но нито един от тях не е бил свален от власт чрез демократични избори защото следващите избори се манипулират в полза на диктатора ,ако народът съжалява и да гласува против диктатора ! Единственият начин е военен преврат , гражданска война или атентат !Турците ако искат да живеят в икономическо благоденствие , демократично и свободно , трябва да се подготвят за гражданска война ,военен преврат или атентат !

26

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

25

Диабло

преди 4 години

Без автобуси с овце и *** няма да мине както винаги в анадолската скотобойна.!.