86

..най лесното нещо е

преди 4 години

да си останеш *** .

85

Анонимен

преди 4 години

Аз съм този, който вече писах че съм гледал преките предавания от Аполо 11 чрез румънската телевизия,защото българските безмозъчни комунисти като Тошо и сие единствени в Европа не позволиха предаването в България. Като чета какво сте написали си мисля, че ако Путин не е впрегнал всичките си *** за да изкара българите *** (а това много му харесва, но поне си има един такъв в лицето на пРезиденда) то значи руснаците и комунизма наистина са сътворили ненормалници за 70 години у нас.

84

ПроСоТо

преди 4 години

До Добра новинаразсмя ме,човеко,благодаря!..Начи викаш комшията та облъчва с лазер?...тюх да му са не види!Иначе за ***,на които преобладаващите гени са динозавърски (впрочем,във ВСИЧКИ ОТ НАС има динозавърски гени,в някои от нас повече,в други-по малко..),си прав:-Това са същества,доста различни от "Хомо Сапиенс"-а.....обаче Луната май не е много "тайна база"-пред очите на всички ни е...А?

83

ПроСоТо

преди 4 години

"2000 Percy-What Happened on the Moon"..Това е филм в две части,в който САМИТЕ АМЕРИКАНЦИ правят СПОКОЕН и НЕЕМОЦИОНАЛЕН анализ на кинопродукцията "Американец ходи по Луната"..Имаше го в "Замундата",сега не знам,не успях да влезна там..Потърсете го,свалете го,просто го гледайте!...

82

Циник

преди 4 години

Асандж публикува нелицеприятната истина - "кацането" на луната е станало на земята - в студио.Първият екипаж с капитан с непреодолимо влечение към истината " изгаря удобно " в ракета...

81

Анонимен

преди 4 години

НАСА най великите. Големите крачки на човечеството са тея хора. Респект.

80

Безфандък

преди 4 години

Какво кацане на луната ви гони пак - всичко е снимано в пустинята невада от Стенли Кубрик даже наскоро и дъщеря му потвърди !!

79

Успех

преди 4 години

Вие още мислите че земята е кръгла(сфера) тръгнали за луната да говорят - ще умра от смях колко невежи хора има по този свят. Вчера бях на Черни Връх и ако можех да пускам снимки щях да ви покажа че със стотици км не се вижда никакво изкривяване.

78

Добра новина

преди 4 години

Големи разбирачи сте се събрали тук. Знае се, че луната е тайна база на рептилите който чакат сигнал за инвазия на земята след като внедрените сред хора тайни агенти отслабят защитните сили на нас земляните.Сред най-известните рептили са Обама, Буш, Зукърбърг и лейди Гага. Имаме си ги и в България - Бойко, Костов както и съседа от отсрещния блок който се опитва да ме облъчва с лазер защото знам истината и иска ме убие!!!

77

Ми2

преди 4 години

Луната е холограма която се прожектира от земята чрез машина поставена от анануките идващи от планетата Нибиру преди 6 хиляди години.Всичко над атмосферата е силно радиоктивно и човек умира за секунди.

76

Луноход

преди 4 години

Пак е пълно със словесна помия на невежи ***, които са убедени, че всичко знаят и разбират. Преди години имаше подробен и неопровержим анализ в 30 страници от професионални фотографи, оператори и видеоинженери от телевизията, в който се изгавриха веднъж завинаги с дрънканиците за "постановъчно" и "студийно" кацане на Луната. Ама кой ти гледа мнението на експерти. Друго си е да четеш жълти сайтчета и да си чешеш крастата, като отричаш едно от най-великите постижения на човечеството.

75

Сеянина

преди 4 години

Одиле са на месеца *** други пат

74

Californication

преди 4 години

"Space may be the final frontier but it's made in a Hollywood basement..."Red Hot Chili Peppers

73

Анонимен

преди 4 години

Русофил съм, но не ми пречи ако американците са стъпвали на Луната. Какво толкова е станало? Винаги ще има едни дето ще направят нещо за първи път.Пък и стъпили, ми стъпили. Файдата обаче липсва.Толкова години, какво полезно нещо е донесла тази експедиция, освен славата.Не съм привърженик на конспирациите, но сега се загледах в снимката. На иситна има сенки във всевъзможни посоки, а флагът гордо се вее, макар че там няма атмосфера.И все пак, може и да са ходили, знам ли.Може грешката да е моя

72

Анонимен

преди 4 години

Уау! В космоса явно има поне три "слънца", защото сенките на снимката горе са се разпапурили във всички възможни посоки!!!

71

анализатор

преди 4 години

За тези,които могат да мислят и има с какво!Таз холивуска измама я въртят отново и отново,но истината лъсва когато се зададе въпроса-а къде са пробите от лунният грунд дето са били донесли от Луната-изпарили са се.Няма го най-важното уж доказателство!Били дали на руснаците милиграми,ама няма протокол за обмен,нито в РАН са получили нещо!Холивудски лакардии,подготовка за теракта в кулите на СТЦ!

70

антиджендар

преди 4 години

Това четиво е наръчник за начинаещи сороскигендари от софиа

69

Анонимен

преди 4 години

Никога нямаше да рискуват живо предаване, ако кацането на Аполо 11 беше истинско. Причината е, че ако и най-малкото нещо се обърка, рискуват да се изложат и цял свят да гледа апокалиптичен реалити хорър със смъртта на трима клети астронавти.

68

Анонимен

преди 4 години

Обожавам да чета фалшиви евроатлантически новини

67

Анонимен

преди 4 години

Само като видите как се вее байряка на снимката и нема смисъл да коментирате