12

Анонимен

преди 4 години

Тя Мадона и Робин Уилямс са умрели за 20 лв на година от Българско чесно...

11

Анонимен

преди 4 години

Затова навсякъде слушат Радио 1... муахахахахаааа

10

До номер 6

преди 4 години

А ти какво си създал? На морето дупка ли? Много се засягате като се каже истината :)

9

тото

преди 4 години

Явно в Пловдив намаляват административна тежест и ще харат хиляди да им носят договори. Журналиста е написал, даже, че се оптимизира процеса. хахахха

8

Немо

преди 4 години

Абсолютно!Също така да подгонят уличните музиканти.И те права да плащат!А аз като си пея в банята, трябва ли да платя авторски права?Щото комшиите ме слушат.....а то така на аванта.....не бива...и всъщност аз или комшиите трябва да ги платят....Това в кръга на шегата, а сега сериозно -А къде извинете мога да видя колко пари от автоски права са одрали въпросните организации и колко от тях са стигнали до автори, композитори и изпълнители?Или информацията е "строго конфиденциална" ???

7

Готино

преди 4 години

Да си пускат примерно Queen в обекта,а за инспектора.....

6

х

преди 4 години

Кокошкарски истории, къде са парите от КТБ?? Май замря случая и едни хора гушнаха 4 млрд.

5

Анонимен

преди 4 години

До BoyТипичен коментар от човек който не е създал нищо в живота си.

4

Анонимен

преди 4 години

Защо не изменят закона и който плаща абонамент на стрийминг услуга да не е длъжен да плаща на българската организация за авторски права.

3

Boy

преди 4 години

Да ги видя тия инспектори, два шута в ***, един ритник в кратуните им и марш през вратата! Каква наглост, поредната кражба от жалкия ни народ. Друга тема е музиката която се опитват да правят смешниците в България! Те трябва да ни плащат че ги слушаме, а не обратното! Хахахаха, смях в залата . . .

2

Анонимен

преди 4 години

Да не плащат и да не пускат скапаната им музика! Поне ще можем да хапнем на спокойствие и да си чуем приказката - който иска музика - дискотеки, клубове, пианобарове... квото ти душа иска. То човек и в сладкарницата вече е облъчен с някаква псевдомузика, изпълнена от полуголи каки... Нямам нищо против каките, но музикалния им фон не струва!

1

Анонимен

преди 4 години

ба си напишеш една песен и пари до края на света