77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66А сърбите ги правеха луди с включване и изключване на микровълнови печки! Една от много умните ракети даже уцели Горна Баня и добре, че не се взриви (качество!), че щеше да изтрепе хората.

76

Анонимен

преди 4 години

Леле, как страшно гледа този! Поне да беше беше бягал от Виетнам!

75

Анонимен

преди 4 години

Никой не е казал, че няма да има свалени самолети на Нато ..Това е война ще има жертви. Въпроса е кой ще клекне.

74

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Ще станем отново свидетели , как Ф16 и Ф15 пречупват врата на миг29 ... След което Иран вече е беззащитен и ще поема бомби докато брадата текнеее"Ех експертеСКоеря и Иран (изглежда са си сътрудничели) имат на въоръжение собствени ЗРК комплекси за които САЩ пракически нищо не знае. На всичкото отгоре тези комплекси много приличат на С-300 и БУК. Изобщо не очаквам да са на нивото на Руските но да не забравяме Грузия Един Украински БУК М1 разказа играта на РФ свали доста самолети

73

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Кой победи сърбите? Пировата победа на САЩ на Балканите ли наричаш победа?!"Кой пишеше челобитни в затвора в Хага, че бил политическо лице и не носел отговорност за кланетата в Косово? Не беше ли непобедимия според теб президент Милошевич?"1. Милошевич го УБИХА в затвора на ХАГА с неадекватни лекарства2. Десет години по-късно го оправдаха по всички обвинения постмортем...

72

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Чалмероо е *** . Обама сключи Добър за тях начин. Махнахаа санкциите , наляха пари в производства , Германия отвори заводи там. И искаха само да спре ядрената си програма."Не АНО УМНИИРАН СПРЯ ПРОГРАМАТА СИ, ОБОГАТЕНИЯ УРАН ЗАМИНА В РФРФ СКЛЮЧИ СДЕЛКА ДА ПОСТРОИ ЯДРЕНА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА - ГРАЖДАНСКИ ТИП КОЯТО НЕ СТАВА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПЛУТОНИИВсичко вървеше добре ДОКАТО ТРЪМП СКЪСА ПОРЕДНИЯ ДОГОВОР(Вече не знам колко договора САЩ прекъснаха за тия години ТРЪМП управление)

71

Анонимен

преди 4 години

Тоя рошавия,ще си подпали чергата.това не е ирак

70

Анонимен

преди 4 години

Чалмероо е *** . Обама сключи Добър за тях начин. Махнахаа санкциите , наляха пари в производства , Германия отвори заводи там. И искаха само да спре ядрената си програма.Какво иска повече ? Човек който заплашва Израел всеки ден с унищожение и прави ядрено оръжие ? Коя голяма държава би го искала това ? Това означава ядрена война съвсем скоро с Израел ...Ако не се откаже сега не виждам , каква друга опция има света.

69

Анонимен

преди 4 години

Цялата работа с наредения и отменения удар е блъф. Аятоласите обещаха на Тръмп, че няма да говорят с него, свалиха му дронче за 250 милиона. Сега трябва да спасява имидж и да се опита да накара Иран да говори с него. Едва ли ще успее с второто. С първото вече успя - твърде много хора не разбират какво точно става. А цялата работа е пазарлък с елементи на рекет и блъфиране.

68

Анонимен

преди 4 години

Къде ви избиха американците Тръмп че все за война говориш.Най големия агресор е САЩ.Какво ви унищожи Ирак,Либия,Иран,Афганистан,Сърбия,Северна Корея.Болни мозъци които ще затрият Земята.

67

Ельоменат

преди 4 години

Колко глупав трябва да си, за да се радваш , че ще загинат хиляди. САЩ се бори с диктаторите и налага демокрация. Чудно защо в Сомалия ,която е ад от няколко десетилетия не налагат мир. Няма нищо общо с това, че в Сомалия няма залежи на нефт и газ предполагам.

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Кой победи сърбите? Пировата победа на САЩ на Балканите ли наричаш победа?!"Кой пишеше челобитни в затвора в Хага, че бил политическо лице и не носел отговорност за кланетата в Косово? Не беше ли непобедимия според теб президент Милошевич?

65

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68Кой победи сърбите? Пировата победа на САЩ на Балканите ли наричаш победа?!

64

Анонимен

преди 4 години

Панелните ескпертии казваха Сърбия е непобедима, Ирак е непобедим , Афганистан е непобедим , Либия ще съсипее :) ти си смешня *** да целувашшш брадатаа на ислямистт.Такива като тебе трябва да ги експулсиране от България към иранн. Да се дупешш по цял ден на пясъка.

63

Ето,

преди 4 години

още един панелен експерт разработи сценария за военен удар! Кой от къде и как щял да удари Иран...*** ***, щеше да си смешен ако не беше жалък!

62

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66Когато САЩ удариха Ирак половината от оцелелите Миг29 на Ирак се спасиха от сваляне в Иран, а другата половина в Сирия. Тая зестра на Садам и досега се намира в двете страни. Руското ПВО на Садам което беше с включени радари беше унищожено на 100% останаха само установките които получиха команда от Генщаба на Ирак да изключат радарите. Руснаците посъветваха иракчаните да включват и след това да изключват радарите, но щатските ракети се оказаха с памет и помнеха къде има радари.

61

Анонимен

преди 4 години

Ще станем отново свидетели , как Ф16 и Ф15 пречупват врата на миг29 :) Иран има около 50 миг29 , които няма да успеят да се противопоставят на ф16 , а да не говорим на ф22 стелта. Най вероятно Иран ще бещъде ударен от всипки страни . Израел , СА, САЩ морето и от към Ирак. Доста зор ще видят ВВС на Иран в рамките на няколко часа. Израел най вероятно , ще удари ПВО системите с Ф35. След което Иран вече е беззащитен и ще поема бомби докато брадата текнеее

60

Този

преди 4 години

*** даже и един военен удар не може да нареди като хората! Бил наредил, после отменил...Ако Путин нареди нещо, то ще окончателно! Няма да има тинтири минтири!

59

Анонимен

преди 4 години

Иран ще е бъдещия Виетнам за щатите.Краварите са свикнали да нападат слаби държави, но този път ще ядът хурката.....

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 62 - продължениеКакто направи Тръмп с латиносите по южната граница - пресече ги жестоко със сделка с Мексико и нещата се нормализират.