83

Елена Ефремова

преди 4 години

ПОЛУИДИОТЪТ дАВИДОФФ И ЖАЛКИТЕ ОЧИЛАРКОВЦИ, И ИЗМИСЛЕНИЯ ЛЕКАР - БАЩА.еЙ, ПЕДЕРАСТЛИВ ПСИХОПАТ , ОПЪВА ЛИ ТЕ КАТЯ ИЛИЕВА ОТ ОПТИКАТА

82

Анонимен

преди 4 години

Когато Бг медия ви говори за фалшиви новини трябва да сте максимално осторожност ЗАЩОТО в бългapaшките медии освен фалшиви новини друго НЯМА.

81

Елена Ефремова

преди 4 години

Шамура Сокалан - Мареша Скоклина - проверих в нета за ваксините, баба Магда Сакарева - дагма касиерова

80

Елена Ефремова

преди 4 години

Преплатени даже, Марина Атанасова - Рамирес Сатаната, Кирил Атанасов - Лирик Сатана, Бенямин Зъболекарят

79

грешка-89

преди 4 години

Имам предвид-подкрепящи ваксините

78

Анонимен

преди 4 години

Отхърлящи ваксините ,просто не искат да се запознаят с фактите ,да помислят-най-мразят да мислят- или са платени

77

Анонимен

преди 4 години

Повечето от анти ваксерите са хора с доста добро образование , като някои от тях са лекари и мед. работници ,така да се каже -свидетели на опитите за осакатяване на имунната с-*** на децата ни. Някои от тях са точно жертви на васините,загрижени родители ,натъпкали децата си със всички възможни ваксини и благодарение на негативния личен опит са се отвратили от системата на налагане на ваксинациите. Обратното на това, хората ,които промотират ваксините са -или с лична изгода -платени или отхвърлящи

76

Елена Ефремова

преди 4 години

Маруша Скоклина - Колосален шамар - така се превежда - вс. букви са на лице + у, какво да очаквам след това

75

Миризлив Антиваксър

преди 4 години

Съвсем сериозно искам да попитам антиваксърите по принцип какво работят? Все ми прави впечатление, че са едни некъпани, ***, дето пушат козче по цял ден, биричка в парковете и семки по детските площадки. Що за родители. После ваксината им била виновна, че детето им се родило с някакъв проблем. Тя майката пуши по кутия цигари на ден, а бащата от сутрин до вечер коз и бира.

74

Анонимен

преди 4 години

САЩ не са база за сравнение, защото там бизнеса винаги е бил преди здравето на хората. Примери колкото щеш. Не случайно са на първо място в света по диабет сред децата. Всичко което води до голяма печалба се одобрява. Монсанто са на върха на гнусотиите. И други хранителни компании допълват списъка. Дет се казва да го фукат бедните. Опитват се да отровят почвата на Европа с шистовия газ, но за щастие малко им се вързаха.

73

Елена Ефремова

преди 4 години

А, ТО ЗАТОВА ЛЕЛЯ ЯНКА Е 55 НАБОР, ДО 78.ПРИТЕСНИХ СЕ , ЧЕ ЛЕЛЯ НАДА ПАК Е ОБЪРКАЛА НЯКОЙ

72

Анонимен

преди 4 години

В допълнение към повишаването на случаите на остра вяла парализа в Индия, която корелира с нарастващите дози орална полиоваксина, в множество доклади се установява, че ваксиналните вируси мутират до вирулентни форми, причиняващи полиомиелитни огнища в Китай, Нигерия и Индия.

71

Елена Ефремова

преди 4 години

А Богдан Аминков откога ми е братовчед, само Луната знае, добре де и защо все пак не ме взе Кулягин и без това са близки с Давидофф

70

Елена Ефремова

преди 4 години

Анелия Нунева на 12 ет-Не е ли вуня, да тя е , ама какво прави на 9 ет. при Линда е пияна -Давидофф не се знае

69

Плоската Земя

преди 4 години

Антиваксърите твърдят, че ракът е безобидна болест. Щом някой е оцелял след боледуване от рак, значи той е лека болест. Такава им е логиката.

68

Анонимен

преди 4 години

Въпреки че Лабораториите Кътър са набедени за бедствието от 1955 г., всъщност всички производители на ваксини са имали трудности с убиването на вируса в техните ваксини преди и след този инцидент. Ваксини, произведени чрез използване на бъбреци от маймуни през 80-те, са установени като съдържащи канцерогенен маймунски вирус, който някои медицински изследователи смятат, че може да е довел до рак на част от милионите, на които е дадена ваксината.

67

Анонимен

преди 4 години

В резултат на пренебрегваните предупреждения на висококвалифицирани учени, които постоянно и публично са обяснявали защо и как процесът на инактивиране е бил опорочен от самото начало, ваксиналният вирус е инфектирал, парализирал и убивал ваксинирани деца и контактувалите с тях. Милионерът и разработчик на ваксини Пол Офит, поддръжник на задължителните ваксинации, е написал книга за инцидента Кътър, в която дори той признава: ". . . заболяването, предизвикано от ваксината на Кътър, е било по-ужасно от заболяването от див полиовирус".

66

Анонимен

преди 4 години

Изобретението на Солк е инжекционен вариант на вероятно инактивираната с формалдехид полиовирусна ваксина. Имало е сериозни проблеми с процеса на инактивиране на вирусите, които са били известни на вътрешни лица от самото начало на разработката на ваксината. Всяко професионално възражение от учени, участващи по време на разработката на ваксината, са потискани бързо. В резултат на пренебрегваните предупреждения на висококвалифицирани учени, които постоянно и публично са обяснявали защо и как процесът на инактивиране е бил опорочен от самото начало, ваксиналният вирус е инфектирал, парализирал и

65

Анонимен

преди 4 години

Бедствието Кътър - това е полиомиелитна епидемия през 1955 г, която бива предизвикана вследствие прилагането на набързо разработената ваксина на Солк, лицензирана от американското Министерство на здравето, образованието и благосъстоянието. Този счупил всички рекорди по бързина процес на одобрение и лицензиране на ваксината, е отнел само 2 часа. Поради оказан отвън натиск, комитетът по лицензирането, с оглед одобрението на ваксината, дава лиценза след обсъждане, но без първоначално да изчете известното като Доклада Франсис пълно проучване, на което е трябвало да се базира тяхното одобрение.

64

На Дядо ви внука

преди 4 години

До Дедо ви Увеличаването на идиотизма е пряка зависимост с използването на Интернет за писане на мнения под статии