8

2.2 Милиардa за F16

преди 4 години

До БГ: А съгласен ли си с твоите и въобще с парите от данъците да се купуват самолети F16 за 2.2 милиарда лева? Ако с това си съгласен не трябва да са ти проблем и субсидиите. Те са дребни пари в сравнение с тези милиарди.Ако партиите получават по лев за глас (без рекета от фирми за обществени поръчки за управляващите), това означава, че всяка партия ще може да осигури на всеки от електората си едно кебапче и една лимонада за цялата година. Накъде с едно кебапче, на на етноса дават 20-30 лева.

7

Анонимен

преди 4 години

гербавите са *** на дпс

6

БГ

преди 4 години

Аз не искам с мойте и въобше с парите на данъкопладците да разхождат с автобуси по БУЗЛУДЖА И ДРУГИ ТАКИВА ЦИРКОВЕ ДА ИЗВАДЯТ ТЯХНИ ПАРИ ,ТО ВСЕКИ МОЖЕ С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ДА ПРАВИ

5

Ха-ха

преди 4 години

Той ще си дойде Бойко и ще видите тогава отлагания. Каза ли ви човека 1 лев? Каза. Какво се мотаете

4

Анонимен

преди 4 години

Ама вие наистина ли наивно вярвахте, че ще се откажат от десетки милиони държавни пари всяка година.

3

Бойко от Брюксел

преди 4 години

Бойко се е обадил от Брюксел, че електората нещо се колебае и трябва още да се замажат нещата. Взе да проличава и скритата коалиция ГЕРБ-ДПС и патриотите зорнан подскачат. Ще го позабавят, дежурните лаладжии Тома Биков, Спас Гърневски и т.н. ще зомбират още електората и преди парламентарната отпуска ще го гласуват заедно с 2.2 милиарда за Ф16 и ще се разбягат.

2

Анонимен

преди 4 години

Опит за диктатура и еднопартийна система, при която всички фирми се отчитат законно на ръководната партия, а тя им дава обществени поръчки и еврофондове.

1

Анонимен

преди 4 години

Представленията на цирк"Банкянски"край нямат.Но така ще е докато има кой да ги гледа и да се прехласва по тях.Нема такъв народ никъде,дори в амазонската джунгла.