20

Анонимен

преди 4 години

ди бъркашОбиколил съм цялата плажна ивица на гърчолята по три пъти, никакви плажове нямат тези - чукалаци. Преди 5 години като напуснах гърция си спрях документите подобаващо, преди 3 влязох с колата си там и ми я конфискуваха, защото съм бил имал документи. Водя от две години дела за нехайство в гръцката система, но без резултат. Почнал съм ги на друга инстанция в европа вече. Нядявам се да им го нач*кам, но от никъде нямам съдействие на държавата ни. Та за това наш, не ни бръснат за две стотинки никъде, дори и да сме в правото си .Не ми говори на мен за закони - ще се омоташ яко...

19

pepe

преди 4 години

Хаха, е*ати манипулативната статия. Това да се чете, заповядайте на Слънчака, Китен и другите хубави места по нашето море, тук ще ви одерем за много пъти по 20Евро. И не в това е проблема от много години ходя в Гърция (и не само) и чат пат минавам през нашето море, колкото да се убедя колко е зле положението. Та така, след 2 седмици заминавам за Гърция, спазвам си правилата и се наслаждавам на спокойствие, културно обслужване, чисто море и плажове.

18

бъркаш

преди 4 години

До АнонименНе бъркай туризма с емиграцията. Правилото за 6 месеца с чуждестранен номер е само за туристи и студенти, и дори в някои Евро държави е 3 месеца. Но навсякъде в Европа, ако работиш и се осигуряваш трябва да си пререгистрираш колата веднага, без значение колко месеца си там.В случай, че не си, погледни карта на гърция и виж колко им е голяма бреговата ивица. Имат и страхотни плажове, имат и ужасни. Само *** би обобщавал като теб...

17

Анонимен

преди 4 години

Гледайте само някога да не сте вадили даначен номер АфиМи в Гърция, че ако сте - направо ви конфискуват колата, не за друго а защото е с български номера. Тук Европейския закон за 6 месеца ползване на превозно средство с български номера не важи за българи. Така че не ми хвалете гърчолята, а плажовете им са кИнеф, бъкано с пакита и чалмати особи къпищи се с чаршафите и проснали килимите по плажовете, самите гърци и чужденци бягат на 50км извънградско на плажле, а плажната ивици бъкана с каманаци.Тези които не живеят в гръцко, да не споделят мнението си.

16

Анонимен

преди 4 години

Супер ще се накефя мафията по морето да фалират това лято, да няма и един турист а дано ...От 10г не съм стъпвал на Черно Море и нямам и намерение. Който иска обслужване и комфорт че дори и по евтино от БГ ще избере Турция и Гърция. Дори в Италия е по евтино от Влас Млас и там другите бетонни чуднотеки.

15

Анонимен

преди 4 години

До 16:Няма да те разберат. Те са с IQ от 7-ми клас, така че не се хаби.БГ си остава дупката на Европа, всички ще се оправят постепенно а ние никога.

14

Анонимен

преди 4 години

До14. Нали и гърците са под осмонската империя и то повече от нас. Какви 500 год. Не си точен. Проблема е че не е минал СССР през гърците.

13

Анонимен

преди 4 години

И какъв е извода: Българите са готови да платят по-висока цена, но да получат по-добри условия за почивка.ПП: Дано мутрите ме разберат.

12

Анонимен

преди 4 години

Еееей, чужденец да си в Гърция! Плащаш некви си 40 евра и готово, а иначе 3 мес. без автомобилче. И м/у другото на плажа може да се купи квото искаш, стига бройката да е колкото на възрастните плажуващи. Примерно 2 сладоледа по 50 цента за 4-членно семейство и цял ден ползвай квото ти душа иска :)

11

Анонимен

преди 4 години

Родните селяни така и не разбраха, че демокрация не значи да правиш каквото си искаш. Ама на балканите е така... липсват ни едни 500 години цивилизационно израстване.

10

Ставро

преди 4 години

Влас чадър и два шазлонга 24 лв. Гръцко чадър и два шазлонга две фрапета и две минерални води 6 евро.

9

Удари Гришо

преди 4 години

Всички в гръцко на море там храната е добре .

8

До 123

преди 4 години

И се изписва ТИЯ!

7

До 123

преди 4 години

Демокрация не е анархия и престъпност, да ти обясня!

6

Любопитен

преди 4 години

Ако номерът не може да се свали?

5

123

преди 4 години

Тея ли бяха измислили демокрацията ?

4

Ясо от уранополис

преди 4 години

На Китен е Рай.Там не свалят номера там дерат кожи като и навсякъде в България.

3

Чоко

преди 4 години

То така трябва и в София. На бърза ръка ще разчистят *** от града и ще стане нормално място за живеене.

2

Анонимен

преди 4 години

И гръцките полицаи не се страхуват от роми и бхк!!!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Така трябва да стане и у нас.