19

ЮнкерИшиаса

преди 4 години

един ден като ритне камбанат най успялата кметица на софия (след краля слънце разбира се) ще направим в нейна чест от борисовата до парламента специални картофени лехи по 189 мелеона едната. ще направим трички за късмет. ГЕПИ АД да се готви че другите такива големи играчи нема дето могат да скопосат идеалните картофени лехи. и нейните съселяни от самоков че могат да идват да си берат компири директно от сентъра на софия като компенсация че са загубили такава талантлива личност.

18

въпрос

преди 4 години

Защо Фандъкова носи перука какво крие,с гола глава ли е???

17

Анонимен

преди 4 години

нито дума и за Летния театърза последно там беше мутренско сборище доколкото помня

16

Модерното

преди 4 години

Г-жо Фандъкова какво правите с квартали като Модерно предградие? Няма инфраструктура, пълно е с незаконни постройки, водопровода аварира ежедневно, зимата се горят гуми, дрехи и всякакви ***, музика свири до късните часове? Децата ни живеят в тази осигурена от вас среда!!! А вие се занимавате с паркчета, градинки и жалки улици и булевардчета в центъра и югоизточна София.Спите ли спокойно?????

15

Анонимен

преди 4 години

Госпожо Лъжа, какво стана с прославутия ремонт на ул.Граф Игнатиев.2 години, 84 милиона лева, половината от данъкоплатците, а грозотилището е невиждано.При първия лек дъждец се образуваха чудовищни локви.

14

Анонимен

преди 4 години

Фандо , Крусев за милион на съд , а ти и Тиквата кога и за колко ?

13

Анонимен

преди 4 години

Ами София-ленд защо го изключват от парка?Много пропуски станаха за да са направени неволно. Мирише ми на престъпна схема за заграбване на паркови площи, докато ни залъгват с празни приказки

12

Анонимен

преди 4 години

Паркираните автомобили по алеите в Борисовата градина доказват, че София няма нито кмет, нито главен архитект. Не ми е ясно тази женица за какво получава заплата

11

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям да няма автомобили в Борисовата градина. И като цяло в центъра движението на автомобили да се играничи или да има такса. Не се диша вече. Сега без автмобил не мърдаме, а после се редим по опашки при лекарите.

10

Анонимен

преди 4 години

Къпалнята Мария Луиза ще става частен квартал, нали затова им трябва толкова многи Устройствен план, защото няма как в резерват да строиш блокове. Целта е да се разпарчетоса Борисовата градина и големите акули да се нагушат

9

Анонимен

преди 4 години

Хубаво мирише около конната база, а когато няма вятър свежата миризма слиза в ниското около канала. Толкова е романтично, че хората много обичат да дишат с пълни гърди там

8

Анонимен

преди 4 години

Аз искам оставката на паравана на всякакви схеми, г-жата по руски.

7

Анонимен

преди 4 години

Отново нито дума за къпалня Мария Луиза. Защо се правят нови водни паркове в София , а съществуващ седи затворен повече от 10 години и нищо не се прави по въпроса?

6

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова припомня още, че през 2017 г. по нейна заповед са проверени всички терени в парка, които се стопанисват от дружеството "Софийски имоти" и сключените договори за наем за прекратени. - И кво от това, заведенията са там и работят. Време е г-жа гербава лъжа да се маха, барабар с цялата си сбирщина крадливи некадърници.

5

Анонимен

преди 4 години

Даниел *** е градинар и никога не му е хрумвало да прави ПУП

4

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова кога ще забрани влизането на автомобили по алеите на Борисовата градина.Това го няма в нито една цивилизована държава.

3

Анонимен

преди 4 години

"Спортна София" има един декар паркинг за коли, доста е глупаво такъв паркинг да се оставя в сърцето на толкова ценнен парк

2

Анонимен

преди 4 години

А файда за Файдъкова ще има ли?

1

Анонимен

преди 4 години

Да, защото е на Мутрите, както и Къпалнията Мария Луиза, а за мутренската автокъща Капитолия на Пашата, шефа на Бойко в СИК, отново даскаличката не проронва нито дума.