16

Въпроси

преди 4 години

Вярно ли е, че и сега детската градина е безплатна за безбройната челяд на онзи етнос? Вярно ли е, че определен процент от местата в детските градини и ясли са запазени за същите тези, макар че жените от това малцинство масово не работят и могат да си гледат потомството у дома, за разлика от българките?Вярно ли е това, което някой писа снощи в този сайт - че допреди 30 г. са били безплатни детските заведения за децата на АБПФК?Нямам повече въпроси.

15

Смешник

преди 4 години

Как ще намалим ддс-то после кинтите от далаверите с ддс ще намалеят. Викат ако намалим данака може и да поскъпне нещто . Дайте заплатите да намалим че те да се вдигнат ей тия как може тъпотий да говорят все още не са останали само ******и че да говорите несвързани работи. Ако се намали ддс или се намаля стоката или спестеното отива за заплати .като сте мишки не бачкайте работа която изисква топки

14

Анонимен

преди 4 години

Сега не. Кога? Друг път.

13

.

преди 4 години

Аааа догодина - рано е! Чакахте 30 години ще почакате още 10 докато се изнесът всички що годе читави хора.***!

12

До 9

преди 4 години

Да цените в Румъния ПАДНАХА. В българските медии дори го казваха, че се е повишила покупателната способност на румънците.В Румъния, Сърбия и Македония цените на хранителни продукти са доста по евтини и много, много по-качествени. Тук не слагат мляко в кашкавала и сирене, същото и при саламите и кренвирши са с кокали, но пак са много по скъпи...

11

какво значение има?1

преди 4 години

Извинявайте, ама е много тъпо да се обиждате. Какво значение има дали батко Ви Бойко го е казал или ДПС? Важното е да има безплатни градини и намалено ДДС за книгите ( разбира се това би го интересувало някой, който не е скот, който чете и има деца )

10

Анонимен

преди 4 години

Какви книги, какво четене и образование в развъдника на непотребници. Вижте само оня тупань дето е прочел единствено на ян бибиян корицата, заобиколен от младопенсиониращи се титани на мисълта, крепящи го на власт държавни хрантутници и един милион на соцял.

9

Анонимен

преди 4 години

Гърция и Румъния са до нас. Намалиха ли ДДС-то на определени стоки? Намалиха! Е! Цените паднаха ли? Не ми давайте примерите със Зап.Европа. Там също са видяли ефекта, но, ако се върнат назад веднага започват протести и пада правителството. Просто не могат, не че не искат.

8

До 6

преди 4 години

И ти не си многокнижник, видимо е!!!

7

Анонимен

преди 4 години

За кого да са безплатни детските градини? Това е важно, за да преценим колко струва акълът и моралът на онези, които са предложили това.

6

Анонимен

преди 4 години

Феновете на еднокнижника от Банкя така или иначе книги не четат

5

конституцията

преди 4 години

Това са само десетте Божи заповеди - творба на Бог-творец!

4

До 1

преди 4 години

"умно" си като слугата на деса луФтханзата

3

БИБЛИЯТА

преди 4 години

Светото писание е единствената достоверна книга на неукрасената истина на БОГА...Останалите книги са човешки творби и са *** работа!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Няма пари за ссамолети,те безплатни детски градини...А-а,без такива глезотии!

1

Анонимен

преди 4 години

Нямат намерение да свалят ДДС за основните храни,книги и лекарства,но за сметка на това гербавото антибългарско правителство на мутротапира и слуга на цион Борисов гласува да се вземе заем от 300 милиона евро за закупуването на американските 50 годишни продънени тенджери Ф-16 .