60

Спиридон

преди 4 години

Indiana Jones! :)))

59

Анонимен

преди 4 години

румъния не е съществувала изобщо по него време и преди това а също и в днешните си граници.българска държава е имало преди анексирането и от османската империя.някои сравнения са немислими.а писменоста им по спомени мисля че е билла създадена в края на 19 век.

58

Анонимен

преди 4 години

Сега тези три народности са разпарчатосани изкуствено на много и различни държави,но базата им е обща,корените са български или сръбски и малко преселени гърци.Всички други държави на Балканите,които не са българи,сърби или гърци , са измислени и изкуствено създадени.

57

Анонимен

преди 4 години

На Балканите преди пристигането на турците е имало три държави - Византия,България и Сърбия,като владетелите им,често се сродяват помежду си,Византия е притежавала блестящия Константинопол и околностите му,Сърбия е заемала северозпадните Балкани,като са стигали и чак до северна Италия,а останалата територия на Балканите е била на БългарияСега тези три народности са разпарчатосани изкуствено на много и различни държави,но базата им е обща,корените са български или сръбски и малко преселени гър

56

Анонимен

преди 4 години

И още за българския им произходhttps://de.share-your-photo/36f284cb9aТова е от Румъния - https://de.share-your-photo/2f78673acfhttps://de.share-your-photo/b9e6c33009важен документ - https://de.share-your-photo/890c1850f6https://de.share-your-photo/3dee5a5be2https://de.share-your-photo/ea9305c3behttps://de.share-your-photo/f14d53fc41И още много.Когато фактите говорят,лъжците да мълчат!

55

Анонимен

преди 4 години

"Румъния няма право да претендира, че Влад Цепеш е румънец, тъй като по негово време такава държава не е съществувала.".... еми то и по времето на Васил Левски не е съществувала държава България... значи по тая логика какъв е Левски, след като е роден в Османската империя ?... егаси професорите егаси учените... станахме битер македонците

54

Анонимен

преди 4 години

Защо отвличате вниманието от Македония, поръчков "професор"?Ние, българите, не сме вампири.Налага се да цитирам Г. Димитров, кои са диваците и варварите в България.Не съм "тъмен балкански субект"и никога няма да приема твърдения, които ощетяват българите, без да защитят истината, че Македония е част от България. Тъмните балкански субекти ни управляват.Перперикон и Дракула нямат връзка. Егати историка!Важно е да си професор, темплиер, да си с дълъг език за близане.Парите...

53

Анонимен

преди 4 години

Когато има факти и документи,дори Боговете мълчат!Ето ви още -https://de.share-your-photo/73ed6ecc43https://de.share-your-photo/b71ad73ed6https://de.share-your-photo/80b4d3c0f2

52

Анонимен

преди 4 години

Ето ви документи за българската принадлежност на Мирчо Стари и Владислав Цепеш,даже и монетите им са на български езикhttps://de.share-your-photo/1e38d34f3ahttps://de.share-your-photo/5f83ea3c07https://de.share-your-photo/ee74cd7920https://de.share-your-photo/9d69df1581Когато има факти и документи,дори Боговете мълчат!!!!!!

51

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ ние станахме бетер северномакедонци. Луно, Луно, земльо македонска///Не е така,всички са късали от България и териториите с българско население през последните 150 години,не случайно е израза на българите "граничим със себе си",през всичките войни са ощетявали България,защото е била най-слабото звено, разпарчатосаха Балканите по свое осмотрение и лакомия,без да се съобразяват какво население живее там.

50

lili

преди 4 години

Обама е българин -а българина ???????????

49

Богомил

преди 4 години

До ДимоУнгарската династия Арпад, управлява почти до времето на Влад Цепеш. Тя е българска, маджарите са под българска власт, аристокрацията е българска.Има много следи за това.Арпад е претендирал за българския престол и затова е сблъсъка му със Симеон.Причината е, че княз Борис, е узурпатор на българския трон, взел власта с военен преврат, без да е одобрен от съвета на боилите, затова избива 52 рода.Затова ромеите подкрепят Симеон, не искат обединение с Арпад, следователно по-силна България.

48

Богомил

преди 4 години

До ДимоДа допълня, че Трансилвания е българска до 11-ти век, че и след това. Маджарите са били под българска власт и именно ние ги водим в Европа от околността на Волжка България. Династията Арпад е българска и управлява до 14-ти век. След падането на България под управлението на Константинопол, през 1018г, владетелят на Панония Ищван/Стефан/ принуждава със сила неговият чичо Дюла/Дуло/, владетел на Трансилвания да се съедини с Панония и така се създава Унгария, името е по името но оногурите.

47

aa1830

преди 4 години

За македонците една голяма тояга само ще помогне. Каква история може да има държава, която си сменя името и знамето ?!

46

Анонимен

преди 4 години

И ние станахме бетер северномакедонци. Луно, Луно, земльо македонска.

45

Анонимен

преди 4 години

Тук един *** е написал един куп глупости и лъжи,но поне е пуснал грамотата за създаването на Букурещ,която е на български език и подписана със знака на българската династия Асеневциshtaparov.blog.bg/photos/110948/original/Balg_gramota%20na%20Drakula%20za%20postr_na%20Bukure6t%201459g_.jpg

44

Анонимен

преди 4 години

До 4444Даже дали не е македонец. То не че има разлика в присвояването и лъжите те. Преди години и Силвестър Сталоун беше българин. Тъ-па нация сме си и това е...................В случая тъпия си ти,те са говорели на български,пишели са на родния си български, подпивали са се със знака на българската царска диснастия Асеневци в документите си и т.н.Българска е и грамотата за основаването на Букурещ,издадена от Влад Дракула в 1459 г.,на български език.

43

Пешо

преди 4 години

До Анонимен 31Изобщо не е *** въпросът! Точно мунчото от преди това твърди, че северните /даките/ са останали с романски език, докато те реално са значително по-кратко време под властта на Рим!АМА ЧЕТЕТЕ БЕ! И това, в учебници и "извори", както и написаното от самите вас, преди да натиснете ENTER!!!

42

Nikoi

преди 4 години

Brei.. Posle Makedoncite prisvoqvali vsicko.. Aman ot licemerie

41

4444

преди 4 години

Даже дали не е македонец. То не че има разлика в присвояването и лъжите те. Преди години и Силвестър Сталоун беше българин. Тъ-па нация сме си и това е