46

Анонимен

преди 4 години

До Sata NATOТи мечтаеш да те е-бът УГЗ, ясно!Вземи да прочетеш финала на "Епифанские шлюзы" на К.Платонов! Това те чака!....Може би Путин трябваше да тресне една голяма обемно-детонираща бомба над някое турско градче? Понеже е умен, се стигна до сегашните отношения Турция-САЩ!

45

Анонимен

преди 4 години

" Масирани ракетни удари от дистанция по стратегически цели. "-- докато минат тази дистанция ще се случат толкова много неща!Например ще се взривят във въздуха.

44

Smurf

преди 4 години

Много исках ама нещо немах желание

43

Анонимен

преди 4 години

Американците, че са ***, ясно е, ама какво ми ги хвалите тия ислямисти иранците?! Хилядолетна култура дрън-дрън, още са в Средновековието и ги управляват аятоласи, имами, ходжи и прочее религиозни фанатици.

42

Я па я..!

преди 4 години

Това че ги е отменил не е добре. Иран трябва да знаят кой командва Света.

41

Sata NATO

преди 4 години

Когато турците е-баха УГЗ руския Су-24 с двама пилоти, джужето *** какво направи? Питам само, не че правя някакви аналогии...

40

Анонимен

преди 4 години

Ти и онзи дребния с дръпнатите очи щеше да го напердашиш за десет дена ,ама...Ще затънете в някой нов Виетнам.

39

Krom

преди 4 години

Съвременната война върви по сценарии при който Иран няма да има шанс. Масирани ракетни удари от дистанция по стратегически цели. Икономиката на Иран зацикля. Защото е пряко свързана с петрола. Ако се стигне до това, Иран няма да е печеливш. Така че, не виждам защо се преекспонират иранските възможности. А съседите като Израел и СА означават още проблеми. Като цяло, този сценарии съпътстван от икономически натиск вече сме го виждали. Никой не мисли за скъпа наземна офанзива. Стига вече глупости!

38

Анонимен

преди 4 години

Наредил, отменил.......абе тоя да не братовчед на Баце ?! Или пак самолетоносачите са поели в съвсем друга посока, както когато щяха да удрят Корея на Ким? Дори не заслужават сумата "смешници", тия.

37

Анонимен

преди 4 години

Естествено NYT бързат с фалшивите новини, а нашите платени (копи-пейст) драскачи бързат да не изостанат...с фалшивите новини. Иначе ще има порицание от майката-хранител...САЩ, Демократическата партия, и най-вече една любима нам фондация...!! Кой разбрал, разбрал...!!

36

А бе

преди 4 години

Какво ще се случи на Иран не е важно,важното е Израел,СА и САЩ да пострадат максимално възможно в тая патаклама.Както и да не постигнат целите си,естествено.

35

Рохани ал лудия

преди 4 години

Иран нищо няма освен петрол и газ... има подвидници от Чарли Чаплин сериалите... Ракети от анимационни сериалчета... не се знае дали имат авиация... недейте да преувеличавате държава, която инвестира в тероризъм... светът е по-различен от миналия век... Световни фирми са инвестирали в Иран... американците знаят за тях и няма да допуснат да ги унищожат с техните бомби... така че много глупости ще гледаме... ние да си гледаме на нашата скапана държава с жалък народ...

34

Анонимен

преди 4 години

Т'ва за един дрон ли? Ненормалници!

33

...

преди 4 години

Баце тия кравари хептен се уляха! Значи идват бомбардират те трепят децата ти мaйка ти баща ти и после разбираш ли се чудят що имало терористи дето искат да ги изтрепят! Еми то и на мене да ми падне американска бомба в къщата и да изтрепе децата ми еми и аз ше стана терорист! Бах ги! Щом моите деца ше мрът еми и на техните няма да им се размине!

32

Анонимен

преди 4 години

Оранжевият клоун съвсем изтрещя. Подпалва търговски и военни конфликти, от които страда целия свят. Ама нали е деменциозно дърт, не му остава много и не му пука особено. Забавлява се. К_леш.

31

Анонимен

преди 4 години

Както винаги мислите локално за това и сте бедна държава пълна с тъпоо семее. Фактите говорят само. Къде е САЩ... Къде сте вие..Ако те са решили нещо значи са прави.

30

ДДТ

преди 4 години

Иран са персийци с хилядолетна история и държава не са като арабските племена пълни с предатели,содомисти и сребролюбци.

29

Ха-ха

преди 4 години

Ако не знаете какво е "котешки каваци"-е те това е.Иначе война с Иран е стара мечта на Израел,търси се само повод и легитимация.Както и будали за съюзници.

28

Анонимен

преди 4 години

До 11 - щяха, ако имаха капацитет... В момента никоя държава не може да мери сили дори и само с 1ви американски флот, какво остава за всичките им комбинирани флотилии. Затова Русия и други държави дори не се опитват да наваксат в това отношение, а залагат на защитни мерки (ракети, торпеда, мини и тн. )

27

Превод

преди 4 години

Тръмп наредил удар генералите го питали да не е мръднал за един дрон война да подпалва и се отказал....