22

Анонимен

преди 5 години

Будала, щом ученичка е имала ей така 300 лева в джоба си е богата пикла и изобщо не оценява парите. Аз нямаше да и ги върна.

21

Жан

преди 5 години

Можел е да ги върне директно на момичето.Но така няма да получи похвала.

20

Активист на БКП

преди 5 години

Браво на детето ! Сигурен съм,че родителите му са наши другари от БСП ! Само социалист може така да възпита детето си !!!

19

гост

преди 5 години

явно е зле с математиката и не е нясно колко са 300лв.,или е от богато семейство и е тръгнал за славата:))) може просто да е малко бавен и да се е сетил за подаръка който може да си направи чак след като е съобщил за парите. я стига на 13г нямат достатъчно информация за да решат да направят нещо заради "добротата" по скоро си е мислил, че е по-добре да постъпи така, сигурно от страх от камерите:))))

18

аз-ът

преди 5 години

Аз пари в брой ако намеря не ги връщам. В 90 процента от случаите тези пари са незаконни и който ги е загубил има много повече от тези пари.----aми кво да кажа - А ДАНО да изгубиш много . и А ДАНО някой като тебе да ги намери.

17

Напълно съм съгласен

преди 5 години

До ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛНапълно съм съгласен с колегата Джо - можеше да си ги изхарчи за нещо смислено като водка и хашиш.

16

Питащ

преди 5 години

Интересно, каква е тази ученичка, която носи в себе си "джобни" пари - 300 лева?

15

Анонимен

преди 5 години

Аз пари в брой ако намеря не ги връщам. В 90 процента от случаите тези пари са незаконни и който ги е загубил има много повече от тези пари.

14

Анонимен

преди 5 години

Преброил 300 кинта и си казал , "То с 300 лв - за кое по напред- за алкол си за ганджа , или за жени?" и решил да почака някой да изтърве 700+ лв.

13

Анонимен

преди 5 години

Няма да стане полицай от това момче.

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2 И аз се зачудих доста как така е видял момичето, което ги е изтървало, но ги е занесъл на директора!За гениите писали преди мен - 300 лв. могат да бъдат всичко от такса за лагер или тренировки, до издръжка на ученик в чужд град. Това че вашето възпитание и интелект стига до там, да изкарате 300 лв. само по един определен начин, известен от самото начало на човечеството, определя вас самите като манталитет и хора!

11

Анонимен

преди 5 години

1) Кмет на Варна е Иван Портних, Николай Костадинов е районен кмет, но това не се разбира2) "Й паднаха парите"3) Защо половината думи са с удебелен шрифт?

10

Обективен

преди 5 години

Така е в България, страната с най-ниските доходи е Европа...Тук пари имат само малолетни момичета-труженички, които се разхождат с 300лв джобни в школото...Тези пари или са от услуги за възрастни, или от пласиране на наркотици.

9

Анонимен

преди 5 години

До ПомняДобре! И какво от това? Ти си бил с 10 стотинки. Ами моите съболезнования.

8

Помня

преди 5 години

До Анонимен 4 Ами такива момичета на демокрацията.Едно време ходихме с 10 ст. на училище.Кифлата беше 9 ст. През 68-*** година.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Ами ... момичета?! 300 лева не са чааак такавао голяма сума.

6

сара

преди 5 години

В такива деца е надеждата за по-добро бъдеще.Иначе е логичен въпросът кой ходи с 300 лв. в джоба - още повече дете.

5

Анонимен

преди 5 години

Евала и комлексарски коментари ...Залсужавате си, да си изгниете в панелките ...

4

Анонимен

преди 5 години

Кви са тия момичета дето носят по 300лв в училище бе!

3

Танер

преди 5 години

На мен ми се струва че като са се разминали и той взел парите с намерение да не ги връща ама после му светва лампичката че има камери и прави това добро дело