49

анонимен

преди 4 години

Всичко което се пише против Македония е работа на руснаците и Путин.Те се страхуват ако такава силна армия и икономика каквато е Македония влезе в ЕС и НАТО то не само Русия но и всички азиатски републики ще го закъсат от всякъде и отбрана и бизнес.Слава на могъщата МАКЕДОНИЯ.

48

Война на Светлината

преди 4 години

Има официално предложение Македонците да си изберат за национален герой ТИТО, защото по негово време те са живели много добре, а българите сме гладували и били мизерници, да му направят Паметник до другият им нац. герой Александър Македонски. Може и на някои Албански ръководител да започнат да се кланят., все пак албанският език го направиха втори официален. България да разваля договора и да ги пуска да ходят, където си искат и да престанат да ни занимават с техните глупости и пропаганди.

47

Анонимен

преди 4 години

То самата Македония и "македонската нация" бяха създадени под натиск отвън. Ама на мърсък като този ни му отърва да го каже.Разберете, че Русия е тази която пречи сега и винаги е пречила на сближаването ни с българите от югозападна България.

46

Анонимен

преди 4 години

Трака може да е станал българен, но македонецът се е осъзнал и се е върнал към идентитетот си!

45

Анонимен

преди 4 години

Общо взето Борисов за пореден път е продал Българските интереси. Аз ви казах няколко пъти - пълно затваряне на границите с македония и повече да забравим за съществуването им. Само огради по границата с картечници и артилерия. И много кучета.

44

Поздрав, дърти!

преди 4 години

Нам казалось бесконечно будет летоНам казалось будет жизнь теплом согретаИ росинки нам бриллиантами казалисьМы смеялись, мы мечтали, мы влюблялисьСмыли летние дожди наши раныЛишь остались на душе метки-шрамыНо уходят листья с веток безвозвратноЧто ж так хочется, так хочется обратно

43

Анонимен

преди 4 години

Македонците няма как да бъдат приети в ЕС със сегашното мислене. Те още величаят Югославия, Тито, АСНОМ и просто не си дават сметка, че Европа тотално отрича комунизма и тоталитаризма; че начинът по който е образувана т.нар. им държава и т.нар. нация е безумен и не може да бъде възприет от никой в ЕС, тъй като това ще даде мощни аргументи на сепаратистите и националистите по места.

42

До вразумете се

преди 4 години

Вразумисетибе!ТРАКИЯ=БЪЛГАРИЯ ОТ 10 000 години поне. Ние сме траки бе, малоумниико. Най-много тракийски гробници има в северна България, дебилее.

41

Павел Соколов

преди 4 години

Сладоледа е за децата! Отдал съм се на духовното и течностите!

40

Анонимен

преди 4 години

Косово признахме, Македония признахме! Остава Крим!

39

Анонимен

преди 4 години

За разлика от гърците ние сме разграбена и разградена държава без армия и политици, а и народа в по голямата си част е от егоисти индивидуалисти и завистници. Няма единство и корупцията и далаверата ни е в кръвта.Не се радвам да го кажа , но заради това са толкова много предателите , а затова стигнахме до това положение.Нямаме и правителство , а всичко се контролира отвън. Ние сме колония на сащ.

38

Вразумете се

преди 4 години

Българен е общо понятие! Истинското чувство е да си македонец! Българи е имало и са останали тук там само в Северна България! Никой преди 140 години не е наричал земите на юг от Балкана - България! Цитат от времето на походите на Дибич - ,,Преминахме планината и навлязохме от България в Тракия! Цитат от Вазов в ,,Ново време" писан 1896 г. - ,,Прехвърлихме билото и се намерихме в България"! - когато са бягали от Сюлейман през лятото на 1877 г.

37

битолска невеста

преди 4 години

Ярка черта на днешния македонец - от добро не разбира и си знае едно - ***-фашисти! Като е така - да ги оставим да се влачат по корем за членството н ЕС, неотклонно, въпреки всичко да отстояваме записаното в договора, че и отгоре. Да пренапишат учебниците си по история и всеки македонец да рецитира "Аз съм българче"! Иначе - български кривак по... знаете по кое.

36

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Не, не е натиск от стана на САЩ и ЕС ! На България и Българското правителство никой не оказва натиск! На България директно се заповядва от Вашингтон и Брюксел, а Българското правителство незабавно изпълнява!

35

До име

преди 4 години

Не ни пречи, но това е единствения ни лост да принудим Македония да признае и уважава историческите реалности и ние го проиграваме толкова евтино под натиск от Вашингтон. Гърците постигнаха своето РЕАЛНО, а ние имаме един хвърчащ лист хартия.

34

Анонимен

преди 4 години

Тоя Договор, явно боде очите на русофилите и Путин.Какви ли глупости не се дрънкат вече.Каракачанов вече прекалява.Агент Иван, почва да се усира!

33

Чекаларов

преди 4 години

Ами, те като не щат, обявете се вие за македонци! Нали е същото! Толерантно е!

32

име

преди 4 години

На кого му пречи интеграцията на Македония в ЕС и НАТО? Подсказка: не на България!

31

Соколов

преди 4 години

Бе, аз това и правя! Но ако започна да разсъждавам по темата, ще го направя много по стойностно и аргументирано от Вас!

30

Мда

преди 4 години

Предателството на днешните политици, а и смешните ни " автентично десни" пoмияри около Радан е не по-малко гнусно от това на Коминтерна и Димитров. Едно към едно с червените мръcници, само че ония продадоха Македония под натиск от Москва, а тези я продават под натиск от Вашингтон, щото им е необходима в НАТО. Тоя договор разбира се никога няма да го изпълнят и веднъж влязат ли в ЕС ще почнат пак с яростната антибългарската риторика.