13

Анонимен

преди 4 години

На хоризонта се задават едни хубави санкции, мита по 50-100% и Турция е добре да си направи сметката какво ще изгуби...А пък да чакат нови и инвеститори като Фолксваген в тази обстановка е лудост

12

Анонимен

преди 4 години

Да са ни честити новите милиарди заем за ненужни никому тенекии!

11

Бабу

преди 4 години

Да ни е честит завода за 1.4 млрд Е, а те нека си кОпат за газ ;)

10

Анонимен

преди 4 години

Ердоган каза на Макрон ,откога стана от президент на Франция на адвокат на фирмата Тотал и какво търсят твоите кораби до моята страна недейте си търсите белята

9

Анонимен

преди 4 години

Когато се правеха изследванията на шелфа американците бяха около острова , а турците с подвита опашка скимтяха .Сега като хиени се нахвърлят да оглозгат ако нещо е останало , но там са интересите на Израел и нямат много шансове ,само могат да пострадат .

8

Ха-ха

преди 4 години

До АнонименДоста плитка лъжа.Да си спомним какво стана,когато Местан се отцепи от ДПС и създаде партия с крайна цел присъединяване към Турция!Тогава евроатлантиците се скъсаха да го хвалят какъв проевропеец и пронатовец бил.Е,след като истината лъсна млъкнаха,ама казаното си е казано...Идеално стана че Турция и САЩ се скараха,щото иначе бяхме загубени!Дано продължи така,а ако Турция излезе от НАТО(което едва ли ще стане) направо сме спасени.

7

Анонимен

преди 4 години

До Хихи - Така е ! Туркофилите до 1878 г , стават най-върлите русофили .Та сега се връщат там където им е мястото .

6

Ванко

преди 4 години

И кво, ЕС ще ги осъди на думи и толкоз... Да мълчът че да не им пусне малко "образована работна ръка"

5

Анонимен

преди 4 години

Турция ще възроди Османската Империя и то в много по големи мащаби от преди!Това което не беше постигнато с меч, сега ще бъде постигнато по други методи.

4

ку ку

преди 4 години

Баба ти ще управлява Европа - да ти припомня кой спечели последните евроизбори, да ти припомня кой е най-кървавия континент в света, да ти припомня кой е най-богатия в света, да ти припомня кой е дал най-много нобелови лауреати - 80 пр. от тези в САЩ са от Европа, и стига вече с тая раждаемост - да не би да си въобразяваш, че все така ще е?

3

България над всичко

преди 4 години

след 50 години Турция няма да управлява дори.. Турция, защото ще се е разпаднала както всяка подобна изкуствена държава

2

Няма как

преди 4 години

След 50 години Европа ще е ислямска и Турция ще я управлява.В много големи европейски градове мюсюлманите вече са мнозинство и джамиите никнат като гъби.Жените на мюсюлманите имат средно по 4 деца а жените на християните в ЕС имат само по 1.5Времето работи в полза на Турция.

1

Анонимен

преди 4 години

Само дано не го хване ишиас и да забрави...