12

Анонимен

преди 4 години

Да се върже покупката с отпадането на визите. Ние дипломация имаме ли въобще?

11

Анонимен

преди 4 години

За харчене на такива средства трябват референдуми.Ама то като знаем как лъжат с вота, мани

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3. Покупката не е защото на нас ни трябва, а защото на американците им трябва. Целта е да получат парите от България и за да изглежда като сделка, ще ни пробутат нещо ненужно.

9

Анонимен

преди 4 години

Кой ще връща кредита?! Боко ли? Цветанов ли? Каракачанката ли? След време пари за пенсии няма да има, те заеми теглят наглеците гадни. Когато се купува нещо авансово значи има яка комисионна включена! Смърт за гадовете!

8

Анонимен

преди 4 години

тази история ми прилича на тази на ци...а който проси пред някой магазин и реве че няма какво да яде а пък иначе си купува най - нов модел айфон. На гол тумбак чифте пищови. Това удоволствие е прекалено скъпо пък и не се знае дали нуждата от него е толкова голяма. Ще се натресем с това великолепие и ще го оставим някъде да ръждясва, като в същото време напълним джоба на свръхбогатите търговци на оръжие. Пък за нас какво остава - да духаме супата!!!! Е сефте!

7

Анонимен

преди 4 години

За тея кинти тряа са с много яки джанти, бате

6

Анонимен

преди 4 години

Нали имаше таван на цената, гласуван от парламента. Колко уважаваме собствените си решения. Когато американците гласуват правила за визите, казват "имаме правила и не ги нарушаваме". Защо българското правителство никога не казва "имаме гласувано решение и не го нарушаваме". Щом американците кажат ще смъкнем гащите и ще прегласуваме всичко.

5

Анонимен

преди 4 години

То със заеми всеки може!

4

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Невероятни сме !!! И едни 8 самолета - 3 поколение , не може да вземем.Дайде на Турция въздушното ни пространсто , да ни охраняват - хората собствен изтребител 5 поколение разработват.Продава панелка 60 квадрата в Запден паек , 134 блок , етно фиеста всяка вечер - само 120 хил. евро.Есклузивна оферта .Само сега .Съдействие за кредит

3

Анонимен

преди 4 години

Искам правителството да обясни колко ще ни помогнат тези няколко самолета в случай на агресия от страна на Турция. Защото тези самолети не ни правят по-малко жалки. Просто ни правят по-бедни.

2

Гошо

преди 4 години

Честито,честити,господине,а дано ви мине!Ами минати сме отвсякъде!Сега разбрахте ли за какво иде реч?Тези ф-16 идват голи,като натовска пушка.Радари,огнева мощ и всичко за което не се сещате се плаща отделно!Честито!

1

Шопа

преди 4 години

Шкембо Войводо да гласи оставката си, като министър на войната! Бойко и герберите за Централниот софийски затвор!