92

Стига лъгахте

преди 4 години

Тази цена е за цялостно оборудване на ВВС към новите изтребители , а после всичко ще е в пъти по евтино.

91

Ток изнасяме

преди 4 години

За Турция , а ако внасяхме , щеше да е по евтин.Русофили кажете защо Доган ви е вожд и дори с Левски го сравнявате

90

Реакторите

преди 4 години

Са върха на руската кражба в България.Доган сам си каза , че работи за Русия , а търговския ни баланс с нея(минус 10млр.) показва останалото.

89

1

преди 4 години

До Анонимен-95,абе ***,твоя любим банкянски вожд,се изтъпанчи ,пред света,като каза,че този гьол Белене не му трябва,той е главния виновник,спря турски поток,и сега ще купуваме ,скъпа газ,от "глупавите"турци"и ток внасяме от тях.

88

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да си пишем, колкото и да сме недоволни, американците ще вземат от България това, което са си набелязали. После, ако усетят че се събират някакви пари, ще има друга подобна сделка и така ще сме им като дойна крава.

87

Анонимен

преди 4 години

Отрязоха субсидиите за партиите и сега се опитват да привлекат Локхийд Мартин за спонсор на ГЕРБ.

86

1

преди 4 години

абе влади,абе др.борисов,нали щяхте да плащате фантомите КЕШ,сега какъв е този заем,16милиарда свършиха ли.

85

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 98Това май го чувах като се включихме във коалицията на желаещите срещу Ирак. Вместо очакваните инвестиции и огромните "ползи" от следвоенното възстановяване на Ирак, които ни обещаваха, получихме безмислени жертви и принуда да опростим милиард и половина външен дълг на Ирак, като благодарност за участието в една война, която ООН сметна за агресия и в която НАТО отказа да участва.

84

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 95Дребна продажна твар, реакторите досега щяха да произвеждат и да се изплащат ако не бяха дошли едни сенатори и Хилари да провалят сделката. Осъдиха ни, щото си поръчахме реакторите без да ги платим, осъдиха ни да си платим това, което сме поръчали, дори се отказаха от лихвите. Да влагаш в енергетика е смислено, да купуваш ламаринени кочини е безмислено.

83

Анонимен

преди 4 години

Гледайте на тази сума като гаранция за националната сигурност и бъдещи американски инвестиции стига да покрием критериите, които ни изискват.

82

Анонимен

преди 4 години

И сега за да се сглоби цялата картинка трябва да се проверят още поне две неща :1.колко са разходите за лобизъм на локШИТмартин.2.Какво ново строи на улица Латинка.Това е добро начало

81

Анонимен

преди 4 години

Швейцария е богата, но там за такова нещо биха поискали мнението на населението. Тук обаче на никой няма да му хрумне да пита народа какво мисли - просто ще му съобщят че има да плаща 2,2 млрд. повече.

80

Анонимен

преди 4 години

С реакторите, които седат на поляната купени от опозицията за те тях нещо да кажате простолюдиее? Освен че са платени ами и ни съдиха отделно 1 милиард. Значи самолети за армията голям проблем, а реактори на поляната и КТБ 4 милиарда не е проблем? Вие нормални ло сте? Бавно развиващи ли сте

79

Анонимен

преди 4 години

Тръмп иска "Америка преди всичко", а ние като добри евроатлантици пригласяме "Америка преди всичко".

78

Анонимен

преди 4 години

Това е смисълът да държиш на власт престъпна мутра - не може да ти откаже никаква сделка, колкото и да е неизгодна за страната му. Послушанието му е гарантирано.

77

До 88

преди 4 години

Ако не беше Костов , мойто момче , ти сега нямаше да имаш интернет , а камо ли смартфон.При него Румъния ни дишаше прахта , а сега ние им завиждаме

76

Равносметка

преди 4 години

Значи, като начало искахме :8 самолета, 1.5милиарда, до 2 години, на разсрочено плащане.Резултатите са :8 самолета, 2.2милиарда, до 5 години, плащаме сега. + продъниха ни ушите всякакви експерти и всезнайковци как това е май, ама най-най-най доброто. И да не пропусна ония изсъхнали я с трабантчето Паси, искал още по скъпи кошници да КУПИМ, НИЕ НЕ ТОЙ!!!УНИКАЛНА ДЪРЖАВА.

75

Друго си е

преди 4 години

Един милярд за ненужни реактори.Защо не купим още се чудя

74

Анонимен

преди 4 години

Евроатлантическите ценности ще потекат в евроатлантическа посока - нормално развитие на нещата.

73

Анонимен

преди 4 години

До Интересно 81 Намерихме и защитник на Костов, и това доживяхме, Истината ли - ето ви я - на Костов се възлагаха надежди като лидер на партия от уж нов тип, който да поведе страната по новия път на капитализма и да я изведе от икономическия хаос а той се оказа същата стара крадлива лисица от комунистически тип при чието управление България се разпродаде и разграби най - нагло. Така че не ми говорете за Костов. Той изчезна и партията му с него. Макар че каква полза, злото вече е сторено.