45

Анонимен

преди 4 години

АлоооУ, родата на ДришУ, хайдИ събирайтИ катуна и обратно на село откъдето изпълзяхтИ.Не ставатИ.

44

Munchen_DE

преди 4 години

И той като Лецки, те с географски открития, той с тепърва изгряващи в тениса да си правят тренировки с него. :)

43

Анонимен

преди 4 години

ПървиКръг Неминалов....:)))))Клоун

42

Анонимен

преди 4 години

До Деса *** 40Че си *** съмнение няма.А ДришУ както е спИчелил така е и похарчил........ за треньори, за меринджей (30%) за кибици-терапевти и т.н.Като теглиш чертата остава с едни 7-8 милки което си е МИЗЕРИЯ.А като му видя проскубаната чутура и ми се драйфа.Успокой се и си пий хапчетата!!

41

Иван

преди 4 години

Тая особена злоба към този негодник, защото не признава нашия турнир-София оупън,а го направиха най-вече ,заради него.. Това е пълно неуважение към всеки българин и Отечеството.Забелязал съм ,че от февруари миналата година, когато за първи път се наду и не игра у нас той като че ли е проклет от живи и мъртви и от 3 в света отиде на 50 място.Това е неговото проклятие и заслужава точно това,и още много назад ще иде!!!

40

Деса Простакеса

преди 4 години

Гришо до момента е спечелил 16358195 долара само от турнири, от реклами има поне още толкова! Да е жив и здрав да си ги харчи му желая! Красив, богат и известен млад мъж!Едва ли се интересува от мнението на прошляци,които бачкат за 1000 лева заплата и известни само на роднините си!

39

Вече

преди 4 години

И децата започнаха да го бият като маче у дерек! Аскьовския джен.дър не спира с излагацийте си! Продължаваме напред .....с гъ.,зъ си е новия девиз на смешника Гришу!

38

pipo

преди 4 години

Това момче прикючи с тениса!

37

Анонимен

преди 4 години

Пенсионер

36

Анонимен

преди 4 години

Този некакъв футболист ли е?

35

Един

преди 4 години

До Анонимен"Трябва ли Григор да се откаже от българско гражданство за да млъкнете?!"Не, баце, и тогава няма да млъкнем. Други въпроси имаш ли?

34

hahah

преди 4 години

Май е време за оттегляне..

33

Krom

преди 4 години

До Анонимен 35 - ох, тоя пък милия "вече" не е българин?! А? В Монако ли си? Що дириш тук и що те боли, като "вече" не си българин? Стига, честно за такива като теб има ред думички - клише, безродник, пумяр и други.

32

Krom

преди 4 години

До Анонимен 33 - и не съвсем. Това е главно защото усилията да се дистанцира от България които положи в "успешния" си период той и семейството му дадоха очаквания ефект. А освен това наистина е истински Валери Божинов в тениса.

31

ххх

преди 4 години

До ФенъТоалетната хартия мачкай

30

Анонимен

преди 4 години

Има ли спорт където сме успешни! Осем мача подред падат волейболистките,мач след мач губят мъжете,футбола е трагичен,щангите не съществуват,лека атлетика практически нямаме...и т.н.! И тука се плюе спортист,който залага собствените си пари между другото? Смешно и жалко!

29

Krom

преди 4 години

Хайде бе Гришо, смачкай нещо накрая ..?! Ако трябва, шапката си смачкай! Смачкай листа на който са имената на първите 50. От друга страна ей го де е топ 100. Още некой мач, и си там. Или на Никол млечните жлези мачкай или чакай, тя май не иска лузър? Да си голям в тениса, не е като арогантно да обидиш децата но София Оупън с високомерието си. Там си, където заслужаваш. Успех!

28

Анонимен

преди 4 години

Трябва ли Григор да се откаже от българско гражданство за да млъкнете?! Що така не плюхте футболистите барабар с треньора преди няколко дена?

27

Анонимен

преди 4 години

Трябва на вас да ви бием шута! Какво заглавие!

26

Анонимен

преди 4 години

кво става с това момче? всички капацитети го определят като талант, има и физически данни, не разбирам!