10

Мила

преди 4 години

Дано да има късмет момчето да събере парите и да се излекува.Доброкачествен рак няма, това го знае всеки средно интелигентен човек. Очевидно, обаче "журналистката", написала тази статия, не го знае. Препоръчвам й, да прочете малко за тавтологията!

9

Б.

преди 4 години

Аз дарих 50 лева от линкът по-горе в статията ("Можете да помогнете на Цецо тук").Дано хората успеят да съберат паричките за момчето,......сумата я видях и е ужасно голяма :( а за болестта не ми се мисли.Дано господ да му даде сили на него и на семейството му и всичко да се оправи.Хора всяко левче е от значение ако имате възможност дарете.

8

Анонимен

преди 4 години

Не ме разбирайте погрешно но докато ние вършим работата на държавата ще има още много подобни случай на Мими .Пожелавам на момчето скорошно и успешно излекуване.

7

Бау

преди 4 години

До СМСНе прочете ли, че е спешно? По-добре утре си размърдай дЪто до банката

6

Анонимен

преди 4 години

къде сте бе богаташи?

5

Анонимен

преди 4 години

А, къде е Държавата ни, която трябва би трябвало да се грижи за здравето и благополучието на своите граждани???

4

Рали

преди 4 години

Всеки по лев да даде ще е пак нещо!

3

хъммм

преди 4 години

Няма лошо да има такива мероприятия, което няма да е лошо ще е да се централизира като се създаде или използва някаква система от тези взаимопомогателните в интернет.Задава се сумата която е необходима , в реално време виждаш до къде са стигнали и ако (не) се събере , да се оповестява.Като цяло тези системи взимат някакъв процент , но за сметка на това контролират и уведомяват хората , какво е станало с парите , или ти ги връщат ако не се осъществи проекта.

2

Анонимен

преди 4 години

Журналистите колко дарихте?

1

Приятел

преди 4 години

Трябва да си помагаме!!! Заедно сме по-силни! Хора, отворете си сърцата, дори и малка сума да дарите е доказателство, че има шанс! Когато държавата я няма, трябва сами да си помагаме!