32

До 34

преди 4 години

Тебе от бог не те е страх , май.

31

ЕС радиация

преди 4 години

Социална несигурност. Ниски доходи. Безработица.

30

Айде сега

преди 4 години

Никаква авария нямаше , само дежурния забрави кафеварката на котлона и западняците полудяха.Централата дори още работи и Нинова вчера им предложи два реактора нов внос от Русия.

29

Анонимен

преди 4 години

Болшшевиките пак кръв плюят.. *** световна

28

Анонимен

преди 4 години

До сега официалната наука и статистика не е доказала нито един случай на заболяване в следствие на аварията в Чернобил, освен екипите които са били на място и са пострадали тежко от радиацията.

27

До анонимен 21

преди 4 години

Не, хората не са се присетили покрай американското сериалче! Просто всички са чували, но никой не е знаел истината. Всяка година покрай годишнините от аварията бива давана информация, но обрано. Дете съм на демокрацията.За мен лично, хората, които са си позволили такава чудовищна постъпка, като да замажат грешката си и да държат в дезинформираност света дни наред, заради егоцентризъм, мания за величие, безгрешност, заслужават паметници на срама вовеки. Но и тона ще им и малко!

26

Това е гавра

преди 4 години

Как не ви е срам бе , ***.Един шапкар с брояч ли е доказателството за вас.А хилядите заболели , кучета ги яли.Бива наглост , ама прекалихте.

25

Анонимен

преди 4 години

ЕС реши да не налага реципрочни визи на САЩ за това че САЩ в нарушение на договора с ЕС налагат визи на няколко страни членки на ЕС включително България. Явно тези страни за Брюксел са втора категория членки, полу-човеци и с тях не е необходимо да се спазват договорите, те само трябва да изпълняват и да спират проекти за милиарди по нареждане на Брюксел.

24

Анонимен

преди 4 години

Имам приятел почина от левкимия на 25 год. И съсед от белодробен рак на 42.. Е очевидно е нямало. Просто така хората се разболяват от рак. Тъжна гледка сте хората, които се подигравате с тази трагедия. Ама то колелото се върти и до вас, ще стигне спокойно.

23

Анонимен

преди 4 години

Според господин полковника който е сложил гайгеров брояч в тоалетната радиацията е била толкова колкото е бил фашизма в България т.е. нула. Доказателство че е нямало радиация е че тоалетните не са били оповръщани и изцапани. Каквито ни са комунистите такива ни са и полковниците.

22

Анонимен

преди 4 години

А аз се родих със 6 пръста и свински ушички, след радиацията на Чернобил как да не е имало радиация. А сестра ми се роди със слонски хобот, и всички деца от блока се родихме с рога. хоботи, опашки, циклопи или с три ръца, не е ли имало радиация, а?

21

Анонимен

преди 4 години

Дето е имало ами и сте на бивали крак кой по площада, кой в армията. Всички в радиационен прах. Всеки 3ти е болен от рак. Да не е от киселото мляко :) Айде стига глупости за нещо което е безспорен факт. Просто хората направиха филм за тази трагедия, тв не са я създали. Те само е показват в детайли в което няма нищо лошо.Ама гузен, не гонен бяга :)

20

Радиацията

преди 4 години

1989 г България 9 милиона2017 г България 5 милиона2 милиона отидоха да мият улиците и да вършат най-черната работа срещу мизерно заплащане на Запад. Какво се случи с останалите 2 милиона?

19

Анонимен

преди 4 години

Нямало ли е радиация? След аварията сестра ми и братовчед ми развиха базедова болест на щитовидната жлеза. И двамата я имат до момента. Братовчед ми има операция на всеки пет години, сестеа ми и до момента е на лекарства.А този експерт говори глупости. Облакът достига България на 30-ти април. На 1-ви май бяхме на манифестация под дъжда.

18

Стамат

преди 4 години

Явлението или движението чалга се появява около и малко след чернобил, значи е имало радиация мухахахха :)

17

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам какво всички рязко се присетиха за Чернобил, покрай сериалчето на американците! И не, не съм руски ***!Просто ме дразни как народа толкова е умрял от скука, че се хваща и обсъжда с месеци всяка що годе злободневна тема, която се появи.А дали е имало радиация - точно три мои познати жени, които са били деца по време на аварията имат болест на Хашимото..и не са единствени..демек, имало е!

16

Демократ

преди 4 години

ГЕРБ е най-големият работодател в малки градове и малки населени места. ГЕРБ контролира или притиска и местния частен бизнес. Дори дребен чиновник в техническата служба на общината се назначава с партийна протекция на ГЕРБ. ГЕРБ са бетонирани във властта, винаги ще печелят изборите при това положение. Впрочем ако БСП бяха на власт с тях щяхме да имаме същата ситуация. Това е демокрацията уважаеми дами и господа, другарки и другари. Много здраве на всички.

15

Мозъчен Лекар

преди 4 години

до 18 шум във ухото е болест.

14

Анонимен

преди 4 години

Не го знам тоя "бивш" на какво е бил и какво е мерил, но мога да кажа аз какво съм мерил с гайгера. На определени места се "счупваше" от щракане в слушалките. Ама нека "специалистите" да говорят.

13

Анонимен

преди 4 години

До Мозъчен ЛекарМозъкът ти е ампутиран целия, смрадливо русофилче.