212

Анонимен

преди 4 години

Ами като ви е скъпо, вдигайте си доходите!

211

Букурещ е скъп

преди 4 години

и да допълня - все пак заплатите в Букурещ са около 20-30% по-високи от тези в София

210

Букурещ е скъп

преди 4 години

Не знам защо коментирате наизуст, в Букурещ, цените на зеленчуците са 1.5-2 пъти по-високи от нашите, месото е поне 15-20% по-скъпо, а наемите са почти по 2 на тези в София! Не се шегувам! Година и нещо живях там.

209

Ами така е..

преди 4 години

В РУМЪНИЯ ИЗБИХА КОМУНИСТИТЕ И СЕ ОПРАВИХА ХОРАТА.НИЕ ОЩЕ СЛУШАМЕ ПРОСТОТИИИТЕ НА *** И КОМПАНИЯ И СТОИМЕ БЕЗ ПАРИ И ЗАПЛАТИ.

208

Анонимен

преди 4 години

За Англия пишат че заплатите драстично се увеличават а за Бг че не мърдат но стоките скачат всеки ден.С една средна заплата в Германия купуваш 2000л бензин вБг 300_400л.

207

Човек

преди 4 години

То и в Германия, Италия, Испания и Англия е по евтино в супермаркета.Да са ни честити Васил Велев, Домусчиев, Плевнелиев и синдикатите.

206

шматка

преди 4 години

До 201Не им говори така че се ядосват.Те горките не могат още да проумеят че ако бяхме дали още един мандат на Костов днес МРЗ щеше да е поне 800-900 лв.Човека имаше сърце воля и ОБРАЗОВАНИЕ да управлява държавата.Замениха го с мадритския пройдоха-комарджия след това с голишарчето Сергей и Еднокнижника.Сега искат стандарт.Ами няма кой да го даде.

205

Анонимен

преди 4 години

С 2 думи - цените европейски, качеството и заплатите африкански.

204

Анонимен

преди 4 години

А нещо за качествито да кажете? Или не, няма нужда, ние си го знаем.

203

asdf

преди 4 години

Еми нормално в румъния си избиха комунистите, в полша ги изгониха. Нас още ни управляват същите макар и пребоядисани. То това може да се напише под повечето статии тук, за съжаление.

202

Несправедливост

преди 4 години

Живея от 19 години в Германия, основните хранителни продукти, брашно, олио, захар и мляко са от години по евтини от тези в България. Качеството е по-добро. Естествено, че има и по-скъпи продукти, плодовете например. Услугите също са по-скъпи, но и заплатите са различни. На всеки две години сменям доставчика на ток, по този начин цената в последните години не се промени. Често се чудя, как някои хора успяват да преживеят с тези малки заплати в България.

201

Анонимен

преди 4 години

Само още едно уточнение - в Румъния е най-вярващото православно население (или вторите след Гърция), а Полша е една от най-вярващите католически държави. И в двете страни проблем с демографията НЯМА. И от двете извират гастарбайтери и никой поляк или румънец няма да каже лошо за страната си. Да са живи и здрави!

200

Анонимен

преди 4 години

На който не му харесва да се оплаче на Примиера Слънце, той ще го огрее :-).

199

ongobongo

преди 4 години

До никиОще по-зле става като се сравним с държави като Чехия , Унгария , Словакия , Словения...

198

ongobongo

преди 4 години

Преди 2 седмици ходих до Гърция , и там о изненада свинският врат беше 4 евро , а при нас беше 8 лева , зехтина беше 7.50 литъра , при нас беше 10 лева.Така че....

197

ники

преди 4 години

Защо ни сравнявате с такива държави? Какво е населението на Полша, на Румъния сравнено с България? В пъти повече са от нас, по-голям пазар = по-голямо потребление, следователно се печели от оборот. Сравнявайте ни с държава, която е от бившия източен блок и има горе-долу колкото нас население.

196

Норге

преди 4 години

Живея и работя в Норвегия. Ще пиша цени в евро, защото е по-лесно. Най-евтиния хляб- 1.10 Евро, масовия 3 Евро. Свински врат около 10 Евро за килограм. Цигари 12.5 Евро всички видове. Алкохол 45-50 Евро за 0.7л. без значение водка или уиски. Месечния ми доход е между 5200-5500 Евро. Мисля, че коментара е излишен.

195

Реалист

преди 4 години

По евтино е в Румъния и Полша, но за сметка на това са с по големи заплати от тези в България. Освен това министри, депутати и политици по малко крадат от тези в България. Такива са фактите.

194

гг

преди 4 години

До 201Подготовката за въвеждане на валутния борд започна при Виденов, който междувпрочем като говориш за дървене - също така забави приватизацията на ключови предприятния и стана неудобен. Не виждам къде е заслугата на *** ти командир. А, плащаше на студентите да протестират :)

193

там не си подават д

преди 4 години

Да, ама можете ли да намерите русофили в Румъния или Полша?Там хората не са с промити мозъци като нашите.