4

Анонимен

преди 4 години

Пък, викате, нашите баби били *** и хвърляли пари от терасите.Инак какво ли да говорим?! Eвреин, измама, съден за измама, Украина, Израел, израелски граждани и най-вече: Израел отказва да екстрадира един доказан престъпник. Е, аккаво да ви кажа повече? А вие ми викайте "да живее Израел и САЩ!"

3

Анонимен

преди 4 години

"Схемата подмамвала жертвите да си мислят, че с тях се е свъзал льо Дриан, който след това иска от тях финансова помощ, за да плати откуп за журналисти, които уж са отвлечени от ислямисти в Близкия Изток."Това ако не е изкопирано от родните схеми на ало измамниците, ще се прекръстя на Хасан.

2

Анонимен

преди 4 години

Това всъщност е една от най-старите схеми за измами, известна като нигерийския принц. Само на по-високо ниво.

1

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

А, у нас няма нужда да се представяш чак за министър. Достатъчно е да кажеш, че си полицай и бабата мята пачките през терасата. Случаите и тук, и във Франция показват две неща:1. И в двете държави има корупция и щом се свържи човек на властта с теб знаеш, че трябва да даваш, за да нямаш неприятности после. 2. И двете общества са с тежко промити и замъглени мозъци, които им пречат да видят очевАдната измама. Разликата е само в стандарта и размера на сумите.