46

Анонимен

преди 4 години

Ако Путин каже като Тръмп ,че ще заличи някоя държава ,познайте какво ще стане по негов адрес.А сега "цивилизования"свят мълчи.Ужас.

45

Евлоги

преди 4 години

Да не се окаже, че Хитлер е предотвратил много по голям световен конфликт, като е намалил евреите.

44

кйх

преди 4 години

нашите прабългари не са ли от района на иран придошли?? май сме роднина с иранците?трябва да се поддьржаме!

43

Анонимен

преди 4 години

"Иранците са арийци, нека янките не забравят това."И? Какво от това? Имат две пиш*и ли? Или могат да четат мисли?

42

ДО55

преди 4 години

ЦЕЛ ЖИВОТ СМЕ МИРОТВОРЦИ, АМА НЕ СМЕ БЛАЖЕНИ ЩО ТАКА ВЕ ПИЧ, КАТОНЕ СТАВА С ДОБРО С ЛОШО ЩЕ СТАНЕ ,ЗАКОННН, НА НАГЛИЯ СНАГЛОСТ, НА МРЪСНИКА МРЪСНИШКИ, НА ТЕРОРИСТА С ТЕРОРИЗЪМ, КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО, ОВЧЕДУШИЕТО Е ВРЕДНО И НЕ ВОДИ ДО НИЩО ДОБРООООО САМО НАГЛИЯ СТАВА ОЩЕ ПО НАГЪЛ

41

Кратун

преди 4 години

Какво означава "санким, не искаме война"? Това на бъларски ли е?

40

Сотир

преди 4 години

Ще има война пертола скача, няма да има война пада -за няколко часа чисти кинти от борсата.

39

Анонимен

преди 4 години

Като е по-добър, що не опукаха ф16 в Сърбияи Ирак? Кажи отворко :) Как разбра ти че е по-добър? Особено като няма една спечелена война над Ф 16? Или в твоята глава са много добри хахахайае ви видим скоро... Големите философи.. Пак ще ревете на умряло

38

Анонимен

преди 4 години

То ако става на въпрос за война в близкия изток, Израел сама ще подпука всичките си арабски съседи без никакви усилия.Проблема е че Турция и Иран не са араби...Разполагат и двете страни с големи армии и са добре въоражени и мотивирани.Иран е голяма хапка за бай Дончо и за сега показва че го знае, но не е много сигурно.....:)

37

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

И защо така лошата Русия изведнъж дотрябва ?

36

Разковничето на...

преди 4 години

...кризата с Иран се нарича С 400. Няколко батареи и....моля, нека американците заповядат - със своите Ф35/22, бомбардировачи и ракети. Да видим....

35

Анонимен

преди 4 години

Йордания също е по-слаба от Израел и редовно играе по свиpкaта на евреите (с което си печели мир за момента), но едва ли ще седят и ще гледат израелски самолети да им пресичат небето просто ей така. В Ирак пък мнозинството са шиити и също знаят, че салафитите в Саудитска Арабия им подляха вода за да им разсипят държавата и да създадат ИДИЛ заедно с Израел. На американските войници в американските бази в Близкия изток ще им стане потнo и горещо.

34

Анонимен

преди 4 години

Имайки предвид, че севернокорейски танкове участваха във войната в Сирия, дали пък Северна Корея не са подхвърлили небрежно и 2-3 ядрени глави на отдавнашните си приятелчета от Иран? За храна, пари и петрол какво ли не правят корейците...

33

Анонимен

преди 4 години

САЩ е един голям балон, въпрос на време е да се спука.Колкото до 600-ния милиарден военен бюджет, това говори колко безмислени и разплути харчове се правят в us military....Пресен пример Ф-35, дори американски експерти се изказаха, че това е безумно скъп самолет без кой знае какви възможности освен прехваления им стелт.

32

Анонимен

преди 4 години

Сега давате ли си сметка защо САЩ не искат да дадат Ф-35 на Турция? Просто защото това не е в интересите на Израел.

31

Анонимен

преди 4 години

То това беше и една от целите на създадената изкуствено война в Сирия - да може Сирия да стане слаба и да не е голяма заплаха за Израел.

30

Анонимен

преди 4 години

Сирия и Ливан само това чакат... Израел да се отслаби сам във война с Иран. Сигурно 90% от хората тук сме гледали клипчетата как в детските градини и училища в Израел натякват на децата, че трябва да изпитват омраза към околните страни и народи.

29

Анонимен

преди 4 години

Войната срещу Иран ще я плати Иран,там няма кой да им помогне или да се намеси

28

Анонимен

преди 4 години

Сащ може да са в пъти по силни от Иран, но Иран си е в Иран, а Сащ са от другата страна на земята!

27

Анонимен

преди 4 години

"Израел с най силната армия в региона..ще седи и ще гледа чаршафаа хаха или СА която купи сумати и модерно оръжие."Това е все едно да кажеш "Пък Пешо е каратист! Може да смачка всички защото посещава доджото на великия майстор Цун Кай ***!". Без да си даваш сметка, че пред него стои Георги, който е хилав като вейка, болнав наркoман, 50 кила с мокри гaщи, но въоръжен с автомат. ПРО-то на Израел колко дена ще издържи?