18

БПФ

преди 4 години

Още повече, че не е ясно как точно тоя "съд" избира членовете си, представляващи отделните държави. Наш представител в момента е лицето йонко грозев - *** и национален предател с доказана противодържавна дейност, един от основателите на забранената сепаратистка партия ОМО Илинден. Кой точно го е пратил да ни представрява в "съдът"? Народът на референдум? Депутатите, наши представители? Евродепутатите ни може би? Не-е-е - "съдът" сам си го е избрал, "интересно" защо точно него? - Сетихте Уи се?

17

БПФ

преди 4 години

Често пъти решенията на тоя т.нар. "съд" са повече от скандални - например отсъжданията му в полза на хъxpeци, обитаващи незаконни свърталища, построени на заграбена земя - които според т.нар. "съд" държавата няма право да прогони, защото "няма къде да отидат". А Българин да си построи къща където си хареса: може ли? Прави са руснаците като заявиха публично, че повече няма да се съобразяват с никакви решения на тоя "съд".

16

възмутените

преди 4 години

Това е доходоносен и престъпен бизнес в съдебната ни система. Държавата плаща на гърба на хората. Въпреки че виновниците си правят печеливш бизнес. Като дойде пак голямата криза; тогава хората на тях ще раздават правосъдие по улиците. Народа ни е много търпелив: но когато ножа опре в гърлото му, става по опасен и от ранена мечка.

15

Щерю

преди 4 години

Напишете в Гугъл: - Уикилийкс: Германия дои ?30 млрд. месечно от Източна Европа, докато те си мислят, че им дава... и четете какво ни дават и колко ни взимат!

14

Анонимен

преди 4 години

Това е защото прокуратурата и съдът работят в полза на обществото.

13

socialen

преди 4 години

Борисов и кратните му па намериха начин да доят Държавния Бюджет.

12

Анонимен

преди 4 години

До 13. Че то е ясно, милиционерите и съда.

11

Ами плащаме!

преди 4 години

Това е заради новоизпечените "юристи" които си тълкуват "качествените" закони както им скимне!

10

Анонимен

преди 4 години

За да е качествена и информативна статията, то бе редно да се посочи какви са най-честите нарушения, допускани от държавата ни. От там ще се види коя институция ги трупа и на коя трябва да сме благодарни, че плащаме толкова обезщетения. А държавата е редно да си търси и регреси против виновните.

9

odpo

преди 4 години

Нека благодарим на Цветанов! Той е нашият "спасител".... такъв па некадърник.

8

Чичко Тревичко

преди 4 години

До Станчо - напротив, нормално е. След като народа е *** и не излиза на улицата, и не сваля гербераси и комунисти, бивши и сегашни, хак да им е.

7

Бай Иван

преди 4 години

Тези дела са на маргинални групи, често представлявани от грантаджийски НПО-та, истинските жертви и нормални хора, не получават справедливост в ЕС ;) !!!

6

Анонимен

преди 4 години

Тарикатско, а!Държавата плаща от бюджета през нашия джоб, но после "удобно забравя" за последиците и търсене на отговорност от виновните за незаконосъобразните актове. А прокуратурата още по-удобно се разсейва и обръща настрани като катаджия при преминаваща каруца по голям булевард... И както винаги виновни и наказани няма!

5

Анонимен

преди 4 години

Грешката е че признаме този самозван съд и неговите социопатки присъди.

4

Анонимен

преди 4 години

Боко ще плати ли за Чакъра?

3

Един милион

преди 4 години

От тези 10 са в резултат на желанието на Цвъ да си играе на министър. Сега той си се вози в асансьор, а балъците плащат.

2

Анонимен

преди 4 години

Това нищо не е герберите само за графа откраднаха повече.

1

Анонимен

преди 4 години

Не виждам никаква логика глобите да се плащат от хазната, ама то иначе нямаше да сме беге.