50

НеСамоИнтелигентните

преди 4 години

са в основата на демографската криза.Модата на еднодетните семейства се налага през втората половина на социализма и много работници и в промишлеността, и в селското стопанство също създават вече само по едно дете, по-рядко по две. Доходите на по-неуките не са били чак толкова високи, с малки изключения. масовата заплата е около 200 лв, в градовете преобладаващата част от апартаментите са двустайни. Това не са условия за многодетни семейства.Само онзи етнос намира в България условия за разплод

49

Анонимен

преди 4 години

Продълж. на 55 - Понякога се замислям дали това не е било предварително планирано, да се удари точно по по-интелигентните, те да останат без потомство, или само с по едно дете, което да отглеждат трудно и без самочувствие. Като обезглавиш една нация, лесно ще я манипулираш. Избили са елита, после са притеснили останалите по-интелигентни и инициативни. Толерирали са пр..и..ми..тивите, стимулирали са раждаемостта на един точно определен екзотичен етнос.Наистина за това трябва да плачем.

48

Анонимен

преди 4 години

35, 36 - И други знаят за това изчисление. Тогава вече е била факт демографската криза.Именно по-интелигентната част от българите е била вече натикана в миша дупка и много от тези хора са преценили, че не могат да си позволят брак и дете докато са под 40-45 год. Затова мнозина от тях са останали неженени или са се задомили късно и са създали само по едно дете, или пък вече им е било късно за дете. Така не са се родили около 3 милиона българчета.За това трябва да се плаче, после за дауните.

47

Да допълня...

преди 4 години

До Tanya 53 Браво Таня. С теб сме.Няма да сваляме най добрия премиер , че на Корнелия се приискало власт.Не е сериозно. Парите са при БСП , сега и власт искат.Я Антон Тодоров да напрани едно разследване кой са първите 20 най богати българи и как са забогатели.

46

Tanya

преди 4 години

Корнелия вече е за озаптяване. Няма спирачка за нищо и пред нищо -плаща Й се за крясъци, интриги,обвинения, скандали, заплахи, обиди...То бива-бива, но да се държи като квартална истеричка на нейния пост е повече от неприятно. Ако може, нека свърши нещо съществено най-накрая, а не само "чарла-парла" и сочене с пръст. Не сквернете паметта на детето! Осъзнайте се и се смирете!

45

От де на къде

преди 4 години

аз ще плащам 14 000 за лекарствата на някакво безнадеждно болно със синдром на Даун !!!???Синдрома на Даун се открива в 6-тия месец и лекарите предлагат да направят абортсега, некаква сбъркана гъска решава да роди това изродено дете и ас трябва да плащам за това !!!???

44

Край

преди 4 години

Политиците са рядко гнусно племе. Спекулират с нещастието на едно починало дете което е изкарало целия си кратичък живот с тежки увреждания и е изтърпяло какви ли не мъки.Долно племе е това политика - *** душица.

43

грух

преди 4 години

А Гуди пак маа *** в Брюксел,че нещо се спече в жегите.

42

Анонимен

преди 4 години

Ако беше БСП на власт и синдрома на Даун щяха да му излекуват, и левкемията.*** е вълшебница.щеше да излекува всички болни по всички земни кълбета.Само да дойде БСП на власт ОБЕШАВАМЕ хората вече няма да се разболяват и няма да умират.

41

Анонимен

преди 4 години

Всички от БСП в затвора или някаде да копаят камъни. А тази нагла гад да бъде бита на всеки час с камшик докато не й падне кожата от гърба! После и *** за палят джапанките и да си оправим държавата.

40

Tanya

преди 4 години

За бога, спрете! Нямате ли срам и благоприличие?! Та това е дете за което всички са търсили лек. Не вярвам да не е направено всичко възможно. Защо търсите дивиденти и правите политика от тези трагедии? Грях и престъпление в безцеремонната борба за власт е това. Всеки сам да помълчи и помисли. Какво крещите от трибуните и "слагате допълнително сол" в раната на покрусените родители?! Спрете се! Нищо ли свято не остана в нашите души?

39

Анонимен

преди 4 години

Къде бяхте БСП и защо не нададохте вой, докато детето беше още живо?! Ааа, вярно момент, защото тогава не ви се ходеше на работа - имахте по-важни неща. Много е наивно да се вярва на кухи популистки изказвания.

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39 кога те пуснаха от Кърлуково или избяга ?

37

Анонимен

преди 4 години

Срам и съвест нямат, да политиканстват на гърба на хорската трагедия!

36

Анонимен

преди 4 години

даРиткова не дарява,а само рита.

35

1

преди 4 години

До Пян_Гъ,а герб-комунисти,за да се оправят,трябва да махнат всички бедни от партията си,първия бедняк-асансьорчиков го махнаха,сега трябва и бедняка от банкя да махнат,и ще се оправят.

34

Бойко Борисов

преди 4 години

До 17Или БСП са виновни , че назовават виновните ? А дядото , който се хвърли от прозореца на болницата в Пловдив е също малоценен и го е направил от много ваши грижи за пенсионерите.Дядото го бутнах лично от покрива на болницата.

33

men

преди 4 години

ядоха ГМО европейски буламачи трета ръка от лидл и ги лекуваха остатъците от европейската ни здравна система оптимизирана по всички правила на световната банка. германия за всеки образован в българия доктор да лекува 1000 пациенти безплатно - рак, операции, лекарства и т.н. ама де кохонес у тиквонес.

32

men

преди 4 години

на бугароидите у бугаищаня явно си им харесва тикварското управление - няма седмица без фрапантни кражби, убийства, ромски ексцесии, увелечения на цени, загробване на проекти, унижения от брикселските зелки и т.н. да кажат как така децата на африканците и арапингелите ги лекуват в дойчистаня от до а в българия умират малки бели дечица и никой и дума не обелва. ми направете им в бриксел една стена със снимки и от долу надпис - цената на демокрацията и капитализма по брикселски, за европа те умреха - ядоха ГМО европейски буламачи трета ръка от лидл и ги лекуваха остатъците от европейската ни здр

31

Направете сметка,

преди 4 години

каква щеше да е числеността ни, ако в края на 60-те години сме били с три милиона ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ повече и при това тези три милиона да са били тогава под 14-годишна възраст.Какво щеше да е, ако през следващите 20 години хората под 50 г. имаха нормални доходи, нормални условия за кариерно развитие и за осигуряване на самостоятелно жилище още преди да са навършили 30 г.? И ако след това БСП не бе унищожила България чрез предварително планирания унищожителен преход!После плачете за болното.