17

Анонимен

преди 4 години

ТХ имат "таланта" да спират и паркират на възможно най-забранени места... в завой, на мост, в тунели и т. н. Дойдат ли във Варна и се започва яко избиване на комплекси. Ако си беше стоял техеранеца "у градъ", човечеца щеше да си е жив още

16

Анонимен

преди 4 години

Вчера обявиха, че ан 2-ри Юни се чествал денят на народните будители, и за това свирела сирената. Днес кола била загинала на място след сблъсък с велосипедист...

15

За "фарналии&qu

преди 4 години

Какво значение има откъде е колата Тх или Н...Важното е че чичката с колелото е бил на пътя в 23 и 40...това говори ли ти нещо хейтър...милиони сме били...пъпа ни...ти внимавай като караш, че да не те блесне някое Тх велосипедистче...мишок

14

Анонимен

преди 4 години

Пак добричлия, :( Аман вече!!! Пъпа им хвърлен във Варна и Зл. Пясъци. Всяка втора кола е с номер ТХ. Имам чувството, че са милиони :(

13

House M.D.

преди 4 години

От заглавието излиза, че колата е загинала на място. Бог да я прости. Шофьори, внимавайте! Вашата кола също може да бъде убита от велосипедист.

12

блъска велосипедиса

преди 4 години

Той и Бай Тодор не можеше да казва велосипеди, та ги наричаше колелета.Така не се налага да се измисля "водач на велосипед".Хапни голубчик, че ядеш букви-"задължителн".Абеее,днешната преса в ръцете на утрешните управници.

11

Дедо

преди 4 години

Сложете и двете цифри в ляо,бре,за да се получи числото 66!Какво е това "6-годишен велосипедист..."???Ама и нека.дръвници!

10

Ало, словореда

преди 4 години

Ако го закрият този пропаднал сайт къде ще работят гении като Eлкa, Павел, Кaмелия и другите герои набедени за журналисти?

9

ТХ

преди 4 години

Шофьорите с регистрация ТХ са диви ceляни, повечето. Като пристигнат във Варна (на мол) и видят светофар или кръстовище с повече от две ленти, тотално изперкват. В района на Аксаково би трябвало да има осветление на пътя, защото точно там е пътния възел към летището, а велосипедиста, дори и да е имал някакви светлоотразители, са се счупили при сблъсъка с "изтребителя", най-вероятно.

8

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 6 От заглавието разбрах че става въпрос за 6 годишно дете , а то какво било. А седмокласниците били неграмотни!

7

Анонимен

преди 4 години

Такъв е българинът, що ще си харчи левчетата за жилетка и фарове, туй са отживелици.

6

Анонимен

преди 4 години

До АнонименХахаха, вие също сте много грамотен. Сайд...сериозно?

5

Анонимен

преди 4 години

ама наистина, оправете си тоя словоред бе хора. Не знам кой ви учи на списване и изразяване на мисъл, ама е прекалено.

4

Анонимен

преди 4 години

Браво Павле, браво гълъбе неграмотен!

3

Анонимен

преди 4 години

Оправете си неграмотното заглавие.Поне имате тази възможност.

2

Анонимен

преди 4 години

Не може винаги шофьорите да са виновни, а пияните пешеходци, наркоманите с колелата и мотористите, които карат с 300 да са невинни.

1

Анонимен

преди 4 години

"Кола блъсна велосипедист в полунощ, загина на място"И погребаха ли я когалата?Ако дете в трети клас напише подобно безумие, когато имаше още оценки за малките, щяха да го зацафарят с пълно право.Тук, в този сайт, неграмотните ви писачи са като плевели. Избуяват и заглушават всяко цвете на културата и образоваността.