10

Анонимен

преди 4 години

Нали на Атака, Путин и ДПС им плащат, да не се оплакват.

9

Joko

преди 4 години

Оси рането на партиите задмина всякакви граници !

8

Анонимен

преди 4 години

Имаме си невиждана коалиция с център ГЕРБ и съдружни Обезличени патриоти + ДПС! Гласуваш за Борисов, получаваш тюрлю гювеч!

7

Krom

преди 4 години

Няма проблем, Господин Шопов. Обаче, ако се приеме то от къде ще лъжете на висок глас електората си? Нито една медия няма да Ви предава, снима или пише за Вас, е как тогава ще вкарате българския народ в любимата си сага "Игра на избори"? Ако пък не можете, колко време ще мине преди Вие по специално да се превърнете в стара и срамна история? Режете от бяс клона на който сте кацнали. По добре се отървете от лъжливия си "лидер" и може да дръпнете.

6

Анонимен

преди 4 години

Едно интервю на политик трябва да струва по 5 000 лева на минута. Всеки ден Герберизова и Гербеновска експлоатират хищнически политиците и печелят на техен гръб пари за телевизията от реклами и абонати и заработват огромна заплата.

5

Анонимен

преди 4 години

Медиите прябва да плащат на партиите за интелектуална собственост. Всяко интервю трябва да бъде заплатено на депутата, политика, министъра.

4

Край

преди 4 години

Борисов ни заплаши че ще станем като ... Чехия. Там се били предали на олигархията и премиера бил милиардер.Ех кога ще станем като Чехия. Това е най-добрата посткомунистическа държава.Олигархията е сто пъти по добра от партокрацията.

3

Анонимен

преди 4 години

За Атака субсидията трябва да е една рубла на глас, плюс автограф от Филип Киркоров.

2

...

преди 4 години

Айде и 1 лев ви е много.

1

Анонимен

преди 4 години

АТАКА се финансира от руското посолство, така че да млъкват!