30

Анонимен

преди 4 години

тея хитреци се чудят как по-усърдно и все по-надълбоко да бъркат в джобовете ни! Съвсем скоро ще ни фанат за муя обаче! От 30 процента намаление на глобата си правят сметките да го направят намалението на 20! 20 процента е прекалено малко! Трябва да е 50 за да имат стимул хората да си платят в двуседмичен срок, дори 30 е малко а за 20 - АБСУРД! Няма да стане вашата!

29

Анонимен

преди 4 години

Абе като напълните тия администрации с разни маркетолози ме заболява главата. Глобите трябва да се вдигнат 10 пъти за да се научат *** на ред и дисциплина, не да ги вкарвате в режим на разпродажба, да си мислят че са в мола.

28

8%

преди 4 години

забравих да допълня и да го дъухат катаджиите, които изпълняват план и дават жертви(умират трагично в катастрофи в пловдив напр.) заради натиск от началниците или началничките си да напълнят касата с пари от глоби и тн държавен рекет...държава, изхранваща се от глоби е била Втората българска държава и видяхме как едва изкрета около 1 век, и тогава и сега, управниците и народът са били и си остават ***, продажници, предатели, целувачи на турски голотии, ядачи на гнусниизпражненияпомияриподлеци.

27

8%

преди 4 години

8 % от сегашните суми е реална цена за всяка глоба, т.е. пояснявам за умните читатели, ако глобата е 100 лева да се платят само 8 лева в срок от 15 работни дни или 3 седмици. Който ми пише минус да плаща цялата сума на глоба, наложена му на някоя хранилка" или да плати 100 лева глоба, а пенсията му като инвалид да е 140 лева и да не може да си намери работа заради телк-ово решение със забрани за различни видове труд.. Който не вярва, може да провери, че има такива ниски пенсии. личен опит :-(

26

Анонимен

преди 4 години

Борянче да ти имам каруцарския български!"Ако не обжалавме..."Как си взела като журналистка българския изпит? Силно раз.кра.чена?

25

тоти

преди 4 години

На тоя прос народ му вземи колата и като плати глобата му я върни и ако до година не плати,колата на търг.С простака няма друг начи да се оправиш.

24

www

преди 4 години

ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ ??? ВСЕ ЗАКОНИ В ИНТЕРЕСА НА БОГАТИТЕ...А НЕ НЕЩО ДА СЕ ПОДОБРИ В СИСТЕМАТА...

23

SD

преди 4 години

Идеята е ***, защото в момента има 30% отстъпка, ако се плати в 14-дневен срок.Т.е. няма логика да го влошаваме. Нека остане -30%Предлагам още 15% ако дадеш съгласие да те уведомят по електронен път (e-mail)

22

Г-н Стратиев

преди 4 години

Полицейско у-ще ли е завършил или милиционерско---така като го слушам само варианти за дране в главата му итересно ми е той или някой от семейството му и един път в живото си дали са платили глоба -- е те така просто случайно да са сбъркали---защото м/ у хората се говори ,че такива като тях никога не ги глобяват ,а глобите са за низшите и колкото повече ги тормозиш толкоз по-добре...той ли е най-големия шофьор в Бг с най-голям опит,просто не искам да го слушам по Тв.то --банално е едно и също.

21

none

преди 4 години

Както обикновено лоша имитация на практики от други Европейски страни. В други държави е 50%

20

До 20 ха-ха

преди 4 години

Андрешко, като избегнеш наказанието, лъжеш себе си. Лошото не е, че чуството за безнаказаност ще те отведе в чувал в тъмно подземие на болница, а това че при твоето неасистирано самоубийство могат да пострадат невинни хора.

19

Анонимен

преди 4 години

"Ако не обжалавме размера на пътната глоба и я платим в 14-дневен срок, ще погасим 80% от стойността й."-А оставащите 20% от глобата си остават дължими ли?Егати журналята.

18

Ха-ха

преди 4 години

Наказателно постановление задължително се обжалва. Ако ще и да си виновен.В поне 50 % от случаите, акта е с грешки и пада

17

Анонимен

преди 4 години

Плащаме веднага,или ни вземат книжката и ни свалят номерата,както е в Гърция,пък после може да си обжалваме колкото искаме.

16

Ново 20, 50, 100

преди 4 години

Освен триножниците и тъплетите, пос терминали няма ли да дадат на КАТеричоците, ако има покритие в храсталака де.

15

alf

преди 4 години

над 60 % от глобите са незаконни и затова бързат да събират пари защото ако се обжалва е доста вероятно да отпадне изцяло

14

House M.D.

преди 4 години

Бившият човек и още по-бивш шеВ на КАТ Кастратев защо не повиши събираемостта на глобите?

13

haha

преди 4 години

Еми, докато дневния доход на милиционера е по-висок от месечния така ще е. Български Ъпсурт.

12

оьаоьаяь

преди 4 години

Още една нова идея: Първо прибираме в затвора всички инструктори и от ДАИ дето продават книжки на бъдещи убийци, след това съд и затвор за всички корумпирани КАТ-ии, правим същото със съдиите и прокурорите, дето оневиняват убийци с коли и чак тогава започваме реформата и новите закони....

11

Анонимен

преди 4 години

Че то и сега много от полицаите приемат отстъпки. Даваш 30% от глобата от в кеш и полицаят забравя че те е виждал.