135

Анонимен

преди 4 години

*** държава! Колеги румънци се чудеха защо хората си разхождат кучетата бе намордници. Такова нещо няма нито в Русия, нито в Украйна, нито в Румъния. Все места на които съм бил. За развития свят няма смисъл да се споменава.

134

Анонимен

преди 4 години

Аз знам,че когато кучето види нещо да се движи то го гони с лай,аз лично съм се обидила,на мои приятели кучето е питбул познаваме се с кучето от както се роди,един път бяха го испуснали .Един ден докато си карах колелото го видях с друго куче и ме подгониха, замалко да ме охапе ,но имаше един човек, който видя всичко и ги викна.

133

Чичо

преди 4 години

Крайно време е да се забрани отглеждането на кучета на Софията - и така си имаме достатъчно проблеми. Който му е зоро да гледа така гад, да оти на село! Аре баста!

132

Анонимен

преди 4 години

Кучкаров, щото някой си бил паркирал неправилно колата, ти трябва да си насъскаш кучетата да го разкъсат ли? На какъв се изживяваш?

131

Анонимен

преди 4 години

Аман от кучкари

130

Анонимен до 91,92

преди 4 години

В кой по точно държави, живея в Испания, имам и питбул, регистриран, ваксини, чип, захраховка и т. н, със сигурност породата не е забранена, кучето ми е на 12 години

129

Кучкар

преди 4 години

Не са виновни животните,а хората.до примерните граждани,ако аз си пускам животното без каишка на определи места,които съм преценил,че не са опасни,то те винаги ли спазват закона.например никога не паркират върху тротоари или на забранени места.същото е,за да премина трябва да изляза на платното,където може да ме блъсне кола.и пак нещата стигат до човека.стана модерно да се пускат всеки ден новини за нахапани от кучета,и хората да цъкат с език.така настройват общественото мнение срещу животните.

128

Ivan

преди 4 години

Deba i kuckarite v taq durjavaTe za teh pari nqmat a gledat pomiqri

127

Анонимен

преди 4 години

Питах веднъж един кучкар що не си е вързал кучето и той ме гледа и пита ти да не си от общината...тоест важно му е от коя институция съм а не какво и защо питам...е те това говори много

126

Анонимен

преди 4 години

В България наказват само нормалните. Не нормалните не можеш ги наказа. В България и в частност София има твърде много не нормални.

125

Ставрю

преди 4 години

Чудя се къде са властите полиция ветеринари. Малеее ще ми ухапе детето

124

Анонимен

преди 4 години

би трябвало бойни породи да са забранени, след като не може да бъде наложен контрол и собствениците не са дорасли, по-добре да ги няма

123

Анонимен

преди 4 години

И собственика не мутра, а стара баба дето ги храни от балкона.

122

Анонимен

преди 4 години

Не бе, не са питбули, бездомни са. Нещо бъркате.

121

ЗащоТо

преди 4 години

Защо всеки обвинява собсвеника и кучетата и никой - контролния орган? Ако има достатъчно контрол и санкции, това няма да се случва. Защо не организираме протест срещу безхаберието на общината? Коментираме само симптомите на една болест, а не причинителя...

120

Анонимен

преди 4 години

Собственика на кучетата е Недик Недев една гологлава мутра фитнес инструктор а гаджето му само да ми падне да и покажа едно фитнес помпане

119

179

преди 4 години

Трябва да се направи комисия и да ходи всяка седмица при собственика и да гледа как той гледа и възпитава кучето. Другият вариант е да се забранят опасните породи.

118

До 105

преди 4 години

Браво! Абсолютно сте прав!

117

До 99

преди 4 години

И как едно дете ще покаже на непознат питбул че то командва? Всяко дете ще се уплаши като го подгони куче, какво остава за две. Те вече са глутница. Вашия питбул децата го познават и той тях. Освен това не се знае дали някои ден няма и той да ухапе. И тия питбули досега сигурно не са хапали, ама... А като чуя че искали да играят зле ми става. Аз или децата ми длъжни ли сме да забавляваме нечие куче защото видите ли на него му се играело...ЗАБРАНА НА ТЕЗИ ПОРОДИ!!!!

116

фори

преди 4 години

Само питбули ли!Ами всекидневните атаки на уличните кучета,които са оставени от държавата да ни тормозят вече години наред.