12

анонимен

преди 4 години

Пълна тъпотия примерно уговарям се с някой да се срещнем в определен час като нямаш часово време как ще се уговориш.Друг пример лекарят ти казва това лекарство трябва да го пиеш 2 часа след храна как ще определиш кога да го направиш.Сетили се някакви *** как да се правят на интересни.

11

Анонимен

преди 4 години

Типична хипи-гей простотия, освен времето, може да премахнат и гравитацията, така ще си летят розовите пеперудки от цвят на цвят безпроблемно.

10

Българ

преди 4 години

До АнонименАха, друго си е БеГетото където педофили и убийци няма, а паплачта си е местно производство. А детето спокойно си седи с мама и тате на маса в кварталната/селската кръчма, докато диша дима на 20 запалени цигари и гледа милия си татко да опъва осмата ракия за вечерта :D

9

Анонимен

преди 4 години

Извратена държава пълна с педофили, масови убийци и *** от Африка и Азия.Странни закони,могат да ти вземат детето само защото го караш да яде закуска,която то не харесва.Майната им

8

хипермегагига учен

преди 4 години

За да се спре времето първо трябва да създате хипер-гравитация толкова силна,че времето получава усещане за маса но тогава животът ще е невъзможен поне в този му вид!

7

Запознат

преди 4 години

Норвегия е най-скапаната държава .Имат само добър стандарт който много лесно може да изчезне ако се изчерпят петролните находища .Живота там е ужасен .Нормален човек колкото и пари са му дадеш не би изкарал там повече от няколко месеца.

6

Анонимен

преди 4 години

А как са мерезетата в Швеция, как са в мерезетата в Швеция в среавнение с бегето?

5

Пенция

преди 4 години

Пенсионерите в Норвегия са доста добре осигурени и могат да си правят каквото си искат. За разлика от пенционерите в бг, които ще гласуват за бсп, докато пукясат.А все пак, когато времето спре, просто се сменя батерията на часовника.

4

Анонимен

преди 4 години

и изтръка заджендаретепедалтакав

3

Я па я..!

преди 4 години

Нали са само 300 човека. Не ни пречат.

2

До Кондьо

преди 4 години

И какво от това?

1

Кондьо

преди 4 години

....за 300 човека които живеят там ... 80% са в пенсионна възраст.