19

Факт!

преди 4 години

Египет ли.А бе клоун Поанкаре знаеш ли кой е ако не знаеш отивай се скривай.

18

Victimized

преди 4 години

".Математиката е започнала в Древна Гърциия после западна Европа другото е бла бла."Всички древногръцки бащи на история, философия, математика и така на татък до един са учили в Египет, дори сами си го признават. Те създават преподаването на цели класове, докато на Изток и в Египет, както и до днес за определени занаяти, системата е била учител-чирак. Гърците не измислят почти нищо, но го популяризират . Друг е въпроса, че древните гърци не са били точно европейци а преселници от близкия изток.

17

Чарлз Дарвин

преди 4 години

Китайските камилари нямат полезен ход *** са на дърво.Американските санкции ще ги заличат от картата на Земята.Ако нещо стане с Америка пак те ще го отнесат.

16

Сата НАТО

преди 4 години

Язък им за барута и за компаса, като до Япония не са могли да стигнат. А руснаците и те ли китайски барут и компаси ползват или са си изобретили техни си барут и компаси?

15

Факт!

преди 4 години

Важното е че бездимният барут е открит от французите 8мм патрон Льо.Бел.Той променя историята димният барут отдавна не представлява интерес.Математиката е започнала в Древна Гърциия после западна Европа другото е бла бла.

14

Victimized

преди 4 години

Тази мантра с технологиите е толкова ***, подходяща за деца в детската градина. Само който не е учил история не знае, че технологиите от най-ранно време са пътували от изток на запад. Китайци измислят барута, математиката и алгебрата я измислят и обособяват араби, арабските цифри са всъщност индийски. Запада наваксва след античността през средновековието, след което в Европа се правят огромни открития, всичките технологии на САЩ са откраднати или направени от емигранти. Какво ревете не знам

13

Невъзвращенец

преди 4 години

Не ми трябва да виждам по- далеч от носа си. Там където живея виждам смяната на расите на метър от мен. Нищо, че средната заплата е 4000 Евро.

12

До професора

преди 4 години

Колелото не е от Африка!А от къде е, от Лондон ли е?

11

Анонимен

преди 4 години

До Невъзвращенец Хах ... какви сънища сънуваш, несбъднати ! Някои хора не виждат по-далече от носа си .

10

Факт!

преди 4 години

Китай няма шанс застарява и нема жени.Важното е само едно Алзасс и Лорен са фрески земи а скоро и Валония въпросът е затворен!

9

Анонимен

преди 4 години

Само че Ван И да не забравя, че Хонконг във всяко едно отношение е дело на "черните ръце на запада" а не на Китайската народна република. Прав е 8. И там е така - китайци отиват и се заселват в Хонконг, а не от Хонконг да "бягат" в Китай . В Европа - бежанците бягат на запад, не на изток ! :) В Южна Америка - бягат от Венецуела към САЩ а не в обрата посока ... Що така бе , другари социалисти ?

8

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 4 години

До Тодар ПравешкиАбсолютно си прав. Давам пример със САЩ в която по последни данни(Информация от преди няколко дни на Световната Банка и обявена от DW) има близо 46,2 милиона крайно бедни като голяма част от тях са бездомници.

7

Тодар Правешки

преди 4 години

Какво нещо само.До скоро имаха една дума за ориз и ядене, като се срещаха се поздавяваха с "чефан ла" в превод - "ял ли си?", а сега...Все пак да не забравяме, че все още имат двеста милиона души работещи за една паничка ориз на ден!

6

Анонимен

преди 4 години

До 4Колелото не е от Африка!

5

Патриот

преди 4 години

добре, че запада умира !

4

Анонимен

преди 4 години

Китайците добре са подредили западняците!

3

Невъзвращенец

преди 4 години

Технологиите трябва и винаги са били общодостъпни. Тях не може да ги скриеш, който има акъла да ги изкопира и пресъздаде, нека го прави. Иначе по тая логика нека първите хора в Африка да патентоват колелото като лично тяхно изобретение и да накарат Мерцедес и другите да правят коли с квадратни гуми. Разберете най- накрая, че най- големите тирани са тия от Запада и НАТО, а не жълтурите или ***. Неслучайно арабите така ще им го набият, че няма да остане бял човек в Европа след 100 години.

2

Анонимен

преди 4 години

тепърва ще почне да се чува гласа на китайците все повече и повече. не случайно са дупе и *** с Раша.

1

Анонимен

преди 4 години

А вие с жълтите бедни ръце технологията на запада. Това ви показва тръмп. До кога мислите, че света ще мълчи?