9

Анонимен

преди 4 години

Бездържавието води до всякакви абсурди.

8

House M.D.

преди 4 години

Интересно! Когато Глинка, пасивният любовник на Пепи, осъди диабетиците на смърт еднолично и от днес за утре, журналистите предпочетоха да ни занимават с вътрешнопартийните проблеми на някаква си партия.

7

Анонимен

преди 4 години

в ИСУЛ не бих отишъл по собствено желание и ако съм в съзнаниеимал съм много неприятен контакт с едно много простовато същество д-р соня върбанова

6

Анонимен

преди 4 години

Правете застраховки допълнителни. В цял свят родителите правят такива, надграждат полагащото се от здравната каса. Тука много малко хора плащат здравни осигуровки.

5

Тъга

преди 4 години

Как немска болница одобри посочи транспантация за лечение на база документите на Мими , а българските институции се дърлят не за лечението което не може да се проведе в България? Жалко за слънчевото дете на България - поредното, което угасва. Съжалявам, че не успяхме на време да съберем сумата за да има шанс - защото ако едни документи са достатъчни за болници в ЕС то очевидно тук не са

4

Анонимен

преди 4 години

Тиквата направи страната да е най пропаднала и окрадена!

3

ПИСНА МИ

преди 4 години

ОТ "ПЪТЕКИТЕ" ИМ. Здрави хора умират и не им пука. Там не "капе", а направо тече, тече. БЕЗОБРАЗНИЦИ !!!

2

НЗОК

преди 4 години

Изедници и то за всичко не само за конкретния случай ! ЗАКРИВАЙ !!! ВСИЧКИ СА ЗА ИЗМИТАНЕ - хрантутняци.

1

ime

преди 4 години

Застраховайте си децата с международна медицинска застраховка и се надявайте никога да не ви трябва. Тия калинки Господ ще ги съди.