14

антифа

преди 4 години

Като падне т.н. "герб", ще паднат и визите!

13

Греб

преди 4 години

Ба-аааа! Еректората да се изнесе натам! Кои ще ни гласува тогава?! Това не е Германия да се натоварят на 70 годишен Фиат - Дукато и да си дойдат с него 45 роднини да вземат по 50 лева на поредния победен вот!

12

Анонимен

преди 4 години

EС е върхът на лицемерието. Щом като всички сме уж равноправни европейски граждани, защо ЕС не въведе реципрочни визи за американците?!

11

Анонимен

преди 4 години

До 6 .За престъпниците от ГЕРБ и ДПС гласуват само зависими от тях ,зависими от тях са те самите или роднини,администрация ,индийци и тнт народа не гласува на избори няма и да гласува за никой щото за който и да гласува народа си остава безработен или на минимална заплата

10

Само питам

преди 4 години

Защо не пратите Ердоган или Путин щом ЕС не може?

9

Анонимен

преди 4 години

То пък точно там нито един няма да отиде виждаме и сега кой ходи със или без зелена карта ходят само децата на депутати ,министри и тнт обикновени българи няма и няма и да отидат дори и да отпаднат зелените карти .И индийците няма да отидат даже.

8

Рейт

преди 4 години

,,ЕС не можа.....!??!" Ха, сега, вие кажете ако отпаднат визите, заглавието дали ще бъде ,,ЕС можа, успя, постигна " или нещо друго?

7

Анонимен

преди 4 години

Кой пък иска да ходи в тази *** (думите са на Тръмп)

6

Майна

преди 4 години

Интервютата за различните типове Визи са между 200 и 800$, на година има 10 000 j1 поне, 5000 работни, и още толкова туристически.....еми тва посолство нали се храни от това :D (годишно сигурно минава 15 милиона долара)......дет се вика да го бяхме обвързали с ф 16-ките да изкярим.... ама явно като народ сме много изостанали, а политиците ни са дрисльовциии

5

Българин

преди 4 години

Ето това е "партньорството" със САЩ. Изнасилват ни посредством подставени НПО-та да им дадем над 3 млрд. за самолети, които няма да ни вършат работа. В замяна - още един к*р. Затова никога няа да се оправим като държава. Заради предатели поставящи американския интерес над българския. Нов народен съд и бесило!

4

Анонимен

преди 4 години

Затова ли бойко ходи само в посолството на отчет, защото не му дават виза за щатите?

3

Анонимен

преди 4 години

Чудесно ,сега истинския патриот и родолюбец Краси К.ще блокира сделката за ф 16

2

Анонимен

преди 4 години

Още от предишното време лъжете народа с тия визи мислите ли ,че някой го интересува дали ще продължавате да лъжете ако някой искаше да отпаднат щяха да са отпаднали още предишното време всяка година една и съща статия и като стане 2100 година какво ще напишете закриха Сащ така ,че не ни трябват вече визи

1

Анонимен

преди 4 години

Амми няма да им купим трошките ф15 и толкова.