234

американо

преди 4 години

абе кухи ***... НАЛИ ВИЕ В ПОСОЛСТВОТО ПРАВИТЕ ТОЗИ ПРОЦЕНТ ДА Е ВИСОК>> Америка прави отказите на нормалните хора ... те го правят не българина или българия... те самите изкуствено го правят посолството прави много пари от тези визи.. кой ще си остави парите ???

233

Иванова

преди 4 години

Господар и роб никога не са имали равни права. Затова правителството ни не смее да разговаря на тази тема със САЩ. Дори и не смеят да им искат наем за базите които ползват безплатно в страната ни. Защото може пак да започнат да бомбардират София, нищо че се правят на наши съюзници. От САЩ до сега добро не сме видели и няма и да видим.

232

Яна

преди 4 години

Абе важното е,че имаме прави краставици и щасстливи кокошки.

231

умрела работ.е амера

преди 4 години

Умрела работа е сашко,изчерпана от всякъде,сбирока на планетата е там,и сега интриги с визите.Споко амер. никой не ви иска и никой не се натиска

230

kireza

преди 4 години

АКО ЧАКАТЕ ВИЗИ ОТ АНГЛОСАКСИТЕ,КОИТО НИ НЕНАВИЖДАТ ОТ ХИЛЯДА ГОДИНИ,ТО СТЕ ***....И НЕ САМО АНГЛОСАКСИТЕ...СПОМНЕТЕ СИ САНСТЕФАНСКА БЪЛГАРИЯ,ЕЗЕРОТО ДОЙРАН,НЬОЙСКИЯТ ДОГОВОР,ВТОРАТА СВЕТОВНА И Т.Н.

229

Жоро

преди 4 години

До Pin Затова и визи през крив макарон!

228

Анонимен

преди 4 години

за сметка на това ще им дадем над 2 млрд.да да си живет добре американцовците

227

Анонимен

преди 4 години

Всъщност има няколко доста мизерни щата като Небраска, Оклахома и Ню Мексико, които биха могли да им се сложат визи за ЕС. Каква е разликата? Там престъпността е пъти по- голяма от у нас.

226

Анонимен

преди 4 години

Стой си тук, то и без това само такива като теб останаха в територията...

225

Анонимен

преди 4 години

Виза За клоаката на света ?! И през ум не ми е минавало да ходя там

224

Pin

преди 4 години

С такива "приятели" врагове не ни трябват!

223

възмутените

преди 4 години

ЕС не можа да договори безвизовото пътуване за българите в САЩ, добре е да скъсаме всякакви дипломатически отношения с тях. Защото близките ни отношения със САЩ водят страната ни до разруха. Проблема не е само с визите, прекратяването на южен поток, на АЕЦ Белене, премахване на някои реактори в АЕЦ Козлодуй. Задължават ни да им купуваме скъпите и не качествени изтребители. Продават ни скъп ток, и скъпа газ. Бомбардираха София и ни набедиха в атентат срещу папата. Използват безплатно базите ни.

222

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се стопира сделкатаза самолетите до решаване навъпроса.

221

Анонимен

преди 4 години

за народа няма визи ,за олигарсите и крадените им милиарди червен килим разстилат .самолети купуват,на закуски ходят,имения , безплатни бази в бг - на кой му пука за матряла ?

220

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Дреме му на ЕС за българите

219

Анонимен

преди 4 години

"16 са ***, 11 са полуграмотни, 14 са *** и само 4 са нормални." - все едно амеркинаците ас други? Защо техните *** да ги пускаме без виза?

218

наблюдаващотдалеч

преди 4 години

Какво отпадане на визите искате? Служител от посолството на САЩ, като прочете 20 коментара и му става ясно, че 16 са ***, 11 са полуграмотни, 14 са *** и само 4 са нормални. За тях визи има без проблем. И четете бързо, защото мъдоратора ще се усети и ще трие!

217

коко

преди 4 години

Слагачеството на казионните медии стига нови висоти. ЕС искал ама не бил успял!!! Ха-ха-ха! На Брюксел им е през *** за нащи визи. И във галактическия съюз да влезем за САЩ ще сме третия свят. Но това ползващите еврогрантове медии няма да пишат. Те ще пишат колко велик е Бойко и колко долни са Йончева и кака ***. А също и какви людоеди са Путин и Тръмп и т.н. щурутии.

216

еххххххххххххххххххх

преди 4 години

Българите сме трето качество хора - никъде не ни искат, даже и в България!

215

Анонимен

преди 4 години

Как ще ни адвокатства ЕС? Това е смешно- абе ЕС не ни пуска в шенгеня и еврото, а искат същото от американците.... Е как да стане- това е ***. Тоя дето ти няма доверие иска от друг дето още повече ти няма доверие той да те пуснел?!?