57

Директен

преди 3 месеца

До 50, Пусни си Цайтгайст. Там човек, учавствал в тези процеси говори открито за тези неща. Иран 1953г. - свалянето на Мусадех, Гватемала 1954г., Еквадор 1981г. Знам че до евроатлантиците трудно достига, но това е добре сработена машина за унищожаване на по-слабите и завземането на ресурсите им. И тя работи доста успешно и до днес.

56

venix

преди 4 години

Хвалете ми САЩ, хвалете ми ги! Потомци на SS-овци от WW2! Нямате си идея на кого се кланяте!

55

а

преди 4 години

ЦРУ имат доста мръсни тайни през годините. Дори и днес - например тайните затвори за изтезания в Полша и в други държави, отвличането на смятани за опасни хора и "изчезването" им. Главно мишените са религиозни откачалки и опасни манипулатори, но все пак.

54

Анонимен

преди 4 години

До М даТи дори нямаш идея какво е фашизъм. Фашизъм е имало само и единствено в Италия. Правите ми се на много компетентни и пишете едни фермани сякаш имате идея за какво говрите. Пародия.

53

...

преди 4 години

Значи само да съм чул некой пиндел тука да ми реве, че руснаците нямали право да управляват чужди държави! Имат естествено, също както краварите имат такова право! Ай да му се невидяло и на хамериканските мечи за световно господство! Когатто те акът по света тогава е домокрация а когато други акът е недопустимо за световния мир! Еми да го ду.... И терористите си заслужават и това, че ги взривяват и още и още! Най малкото бин Ладен е убучаван от ЦРУ не от друг! Така, че да .!.

52

Анонимен

преди 4 години

добре че е ЦРУ да спасява демокрацията по света. нал ты Мустафа?

51

Анонимен

преди 4 години

ЦРУ СВАЛЯЛО *** ОТ ВЛАСТ......ТОВА Е ЧУДЕСНО!ЩО НЕ БУТНАХА ТУКАШНИТЕ КРАДЦИ

50

Анонимен

преди 4 години

Леле все едно чета работническо дело, то бива комунизъм в тази медия, обаче това минава всякаква граница, а уж имаме закон забраняващ възхвалата на комунистичския режим - къде е прокуратурата? Леви партизански групи били подкрепяни от местното население? Борянка да обясни как го установи това?

49

Анонимен

преди 4 години

СССР МЕ ТРОВИ С УРАН

48

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

СЪВЕТСКИЯ ПРЕВРАТ В БЪЛГАРИЯ С ИЗБИТИ НАД 30 000 БЪЛГАРСКИ ПОДАННИЦИ.

47

М да

преди 4 години

САЩ са държава с идеология близка до фашизма.. Това престъвлява тяхната изключителност. Ако някой има психическата издържливост може да се опита да прегледа техен учебник по История.... Това не учебник а пропагандна помия в която всичко което не изгодно е премахната и всички престъпления на САЩ са описани като постижения...Хитлер ряпа да яде

46

Кое как е

преди 4 години

Гадостите които са вършили САЩ по света са неизброими... От геноцида над индианците през Хирошима и Нагасаки - най-страшното преступление към човечеството. Минавайки през Виетнам, Ирак,Либия,Афганистан. Нека незбравяме и дори днес България е окупирана от америкаските войски. Който иска повече за тяхните престъпление . Гледайте Неразказаната истпория на САЩ на вликият Оливър Стоун.

45

Анонимен

преди 4 години

БЛАГОДАРЯ НА САЩ ЧЕ СПАСИХА СВЕТА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКОТО ЧУДОВИЩЕ.

44

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

БРАВО НА ЦРУ! СПАСИ ЛАТИНСКА АМЕРИКА ОТ КОМУНИЗМА!

43

уих

преди 4 години

a тук как ли е сега?и ние ли сме независима страна?и вземаме независими решения?

42

Анонимен

преди 4 години

До 68САЩ никога не са се месили във вътрешните работи на други страни? Не думай!!!!

41

Руските свине

преди 4 години

не правят преврати. те само освобождават народите от свободата им!

40

Анонимен

преди 4 години

До ! (68)Момчеее, много си зле с историята, образованието и въобще с главата!Виж та си запиши час на четвърти километър!

39

Мнение

преди 4 години

И от тогава като почнаха, та до сега.... та те така, все борба за демокрация по всичките земни кълбета....

38

!

преди 4 години

Поредната антиамериканска пропаганда. САЩ никога не са се месели във вътрешните работи на други страни за разлика от путинова Русия.