8

Анонимен

преди 4 години

А да видим сега, дали ще има резолюция на ООН срещу С. Арабия?! Дали САЩ ще пратят самолетоносачите и крилатитие ракети с обеднения уран. Искам да гледам повторение на сериалите Сирия и Сърбия, ама едва ли. Стандартте са двойни при капитализъм и демокрация.

7

Анонимен

преди 4 години

Неговото си беше чисто самоубийство, с цел да подкопае основите на пустинните демокрации.

6

Мл.

преди 4 години

Загрижили се моля ти се за един писач,а за безследното изчезване на 1 млн. Българи в Скопска "Македония" след 1944 г. разследване няма??!! Къде дремаха ненужниците от О-онето тогава,пита ги цяла България???

5

Анонимен

преди 4 години

За хайли лайкли Скрипал, санкции и отзоваване на посланици, а тук тишина. Двойни стандарти с една дума.

4

Анонимен

преди 4 години

Ще разследваме нещо което е ясно! От деца ни учат така. А после, остаряваме!

3

Анонимен

преди 4 години

Събраните доказателства сочещи към саудитския принц означават, че вече е на крачка от трибунала в Хага, само трябва да му се връчи призовката с повдигнато обвинение. Ще е интересно да видим реакцията на американските му аверчета, които през последните 30 години свикнаха да заобикалят ООН и да правят каквото си искат, включително и да заемат страната на С.Арабия след като елиминира Кашоги в посолството си.

2

Анонимен

преди 4 години

Пределно ясно е, че принц Мохамед бин Салман е поръчителят на убийството. Фактът, че Саудитска Арабия отказва да го разследва говори достатъчно. Записите, на които Кашоги за последно е видян жив са от момента на влизането му в саудитското посолство. Интересува ме кога Чаршафът ще бъде призован пред международния съд в Хагa, защото само там може да бъде осъден за поръчкото убийство в качеството си на престолонаследник.

1

А бе

преди 4 години

Голям майтап-ще разследват най-верния съюзник на САЩ в региона!Ха познайте от първия път какъв ще е резултатът!