14

V

преди 4 години

Инвестициите отиват към имотите . Това е бъдещето .А как ще се връща инвестираното ?Тази система ще се спука някой ден и ще доведе до заличаване на голяма част от населението.

13

Анонимен

преди 4 години

Пари неплатени като данъци чрез различни врътки, като плащането им в други страби, ще бъдат препрани и изчистени законно. Нещо подобно на Фондациите, които си организират големите компании, та те да решават къде да си дават парите, а не държавата да решава за какво ще ги харчи.

12

Щерю

преди 4 години

В Сан Франциско, САЩ, жилище струва 50 000 долара, а в пъти по- бедна България - пак толкова?! - Строителната БГ мафия яко е надула цените за печалби...

11

Анонимен

преди 4 години

С.Ф. -рай на однополова любов,там да си нормален е грях...

10

Анонимен

преди 4 години

Когато една компания има за политика да мрази белите хора и да е най-големия съучастник в геноцида срещу тях чрез пропаганда, никакви инвестиции няма да променят това.

9

Анонимен

преди 4 години

Гугъл си влага парите в риалестейт, апартаменче а на мене а на тебе, а робите да бачкат и да плащат наеми и хипотеки.

8

Анонимен

преди 4 години

До Добре платен в рублиАми за санирането на апартамент в БГ сигурно са отишли толкова, колкото за построяването на къща от Гугъл в Сан Франциско.

7

Анонимен

преди 4 години

1 млрд. за 20 000 жилища означава, че едно жилище ще струва 50 000 долара, което вероятно е реалната цена. Представете си какво дране на кожи се случва в строителството. Строителните предприемачи като правило са мултимилиардери.

6

Анонимен

преди 4 години

В рОсия кога Газпром ще подпише чек за изграждането на жилища на безтомните пияндетa? Или ще продължават да ги хвърлят като 50 кила сардини в лонда, по техните си изтрезвителните. Ocp..,yпика..,с избите зъби от тротоарни екземи?!

5

Анонимен

преди 4 години

Пена, причината за ниско строителство не е ли разседът Сан Андреас!?! Нали се сещаш ... земетръсна зона!

4

Добре платен в рубли

преди 4 години

У нас тези пари се дадоха само за саниране,не съм сигурен обаче дали стигнаха за 20 хиляди жилища.А за новината-Google влизат на пазара на недвижими имоти,диверсификация на портфолиото,ок,who cares?Или може би трябва да повярвам,че ще подаряват жилища в един от най-скъпите имотни пазари в света на бездомните и изстрадалите?Който има,ще закупи,който няма-по автопаркове и градинки.

3

пена

преди 4 години

Основната причина за жилищната криза в Калифорния са дебилските им забрани на високо строителство а не ИТ индустрията. Плебса сам си е вкарал автогол като е избрал *** управници и след това обвинява по-кадърните за собствената си тъпотия

2

Патриот

преди 4 години

ако мислите че България е зле посетете калифорния ,мизерия ***,спринцовки ,и бездомници на всякъде тотален апокалипсис,няма спасение за ФАЩ като цяло и това е много добре за свободният цивилизован свят!

1

1234

преди 4 години

и във всяка къща кам ера и микрофон и към фбр. така всички специалисти ще са под контрол. гугъл и къща.....