25

Анонимен

преди 4 години

Цената на насъщния ще се промени, когато народът спре да гласува за ГЕРБ!

24

Търпелив

преди 4 години

ПРЕДИ ИЗБОРИ ОБЕЩАВАТСЛЕД ИЗБОРИ ОБЯСНЯВАТ КАК НЕ МОЖЕЛО ТОВА ИЛИ ОНОВАИ ЗА КАКВО СА НИ ПАРТИИ?

23

Анонимен

преди 4 години

Ще му ги обясня финансите като за *** човек. Намаляват се данъците, ДДС-то конкретно. Хората и фирмите плащат по-ниски цени. Съответно си намаляват разходите. При същите приходи, те ще станат още по-богати. По-малките данъци обаче, създават проблеми за фиска на държавата. А и министър председателят му няма с какви пари да строи магистрали.

22

Анонимен

преди 4 години

За какви 10 лева цена на хляба говори този министър на финансите ?

21

Анонимен

преди 4 години

По телевизиите през 15 минути тече някаква платена от САЩ реклама, стимулираша гражданското ни съзнание за да можело да се обединим заедно и да оправим нешата, а да не чакаме Държавата. Тогава защо да плащам данъци на същата тази държава? За да може измислени величия да обикалят света и да живеят баровски за моя сметка? Да ми дават наклон на пикалото? Никакви данъци! Щом всеки сам се справя, държава не ми трябва! Да се закрие!

20

V

преди 4 години

Как може толкова *** човек да управлява икономиката на страната?Ако с по малко ддс не падне цената с 10 % значи в България няма пазарна икономика.Търговеца не го интересува колко са данъците защото той просто си ги начислява към цената . ТОВА Е МНОГО ГЛУПАВО ИЗКАЗВАНЕ ОТ МНОГО ГЛУПАВ ЧОВЕК.Освен това не икономиката е важна а хората,защото те като купуват правят икономиката.По малко ддс означава повече икономика.Трябва да се намалят и разходите .Съдебни палати не може да има в повече от 7 града

19

Анонимен

преди 4 години

Мафия, цедят народа колкото се може повече. Румънците ДДС 19%, БГ 20% и пак сме най-бедните в Европа. Затъваме яко,

18

Анонимен

преди 4 години

има ли смисъл да се плащат данъци като нема оправия ................

17

Анонимен

преди 4 години

На България спешно и трябва планова икономика. Иначе никога няма да се оправим ако чакаме на негово величество частния бизнес да направи нещо. Ако чакаме на сводния пазар още не 20 а 120 години ще бъдем на дъното на ЕС!

16

SS

преди 4 години

Горанов да хваща Гората А ТОНОСНО ЦЕНИТЕ, КЛЮЧОВИТЕ СЕКТОРИ ТРЯБВА ДА СА ДЪРЖАВНИ, ЕНЕРГЕТИКА, ВИК ПОЛЕЗНИ ИЗКОПАЕМИ, В ДРУГИТЕ ДЕЙНОСТИ ТРЯБВА ДА ИМА ДЪРЖАВНИ ДРУЖЕСТВА. По просто казано в следния пример :държавно предприятие произвеждащо хляб да речем на който справедливата му цена ще е 1 лев. всеки частник произвеждащ хляб да си го продава на колкото иска, на държавния магазин е 1 лев. клиентите сами да избират от къде да си купят, така и държавата косвено ще регулира цените без да се меси..

15

Анонимен

преди 4 години

При сваляне на ДДС-то ще спечелят Мутрите защото няма да вкарват в хазната. Цените ще си останат същите даже ще тръгнат нагоре. На Мутра не му ли набиеш Канчето цена не сваля. Трябва да има централизирано управление на цените даже и тогава не е сигурно дали някоя мутра пак няма да си ги прави цени както му е кеф на дедовия. Обречени сте на вечни мъки докато Мутрите са завзели цялата ви територия. А вие си стойте вкъщи и си Чукай.те клавиатурите.

14

1

преди 4 години

До Анонимен-13,затова сме в това положение,за българския частник,трябва една дебела сопа,пък да видим,дали няма да намальт цените,но ние нямаме държава,тя все се оправдава,че при пазарна икономика,тя нямала право да контролира.

13

1

преди 4 години

До Анонимен-11,влади е много страхлив,за това живее,в апартамента на кръстника си,и не знае,че за спекула в някои държави разтрелват спекулантите,той да намали ДДС,след това масово да се проверяват производители ,продавачи на хляб,пък нека да не намаляват цените им.

12

Анонимен

преди 4 години

Пуделче и слуга не Пеевски/Доган.

11

Прав е Горанов

преди 4 години

Щом няма система от гаранции--Никакво сваляне на ДДС!!!ЩО да пълниме гушата на Бизнеса?!***, аз кво ше получа бе..??!

10

Анонимен

преди 4 години

ГОРАНЧО, МИ ТИ ЗА КВО СИ ФИН. МИНИСТЪР, ИЗЗМИСЛИ МЕХАНИЗЪМ ЗА КОНТРОЛ НА СПЕКУЛАТА И ПРЕДЛОЖИ СЪОТВЕТНИЯ ЗАКОН! ИЛИ ТВА Е НЕПОСИЛНО ЗА КРЕХКИЯ ТИ МОЗЪК...

9

Анонимен

преди 4 години

Съгласен съм с Горанов. Той знае много добре лакомията на българския частник който никога не намалява цените а винаги търси пивод да ги покачу.

8

ЦАЦА,

преди 4 години

ТОЗИ ЗАЩО НЕ Е СЛЕДСТВЕН ЗА АПАРТАМЕНТА, ДЕТО УЖ ПЛАЩА НАЕМ ЗА НЕГО??

7

БОЖКЕЕЕ,

преди 4 години

ФИНАНСОВ МИНИСТЪР.... ИЗВИНЯВАЙТЕ, СЪНАРОДНИЦИ, НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ОТ ПЛЕВЕН Е ИЗКЛЮЧЕНИЕ! ТУК СЕ РОДИХА ЕДНИ ОТ НАЙ- ВИДНИТЕ БЪЛГАРИ КАТО ЕМИЛ ДИМИТРОВ, ПАРЦАЛЕВ, ГЕНА ДИМИТРОВА, ЧЕРКЕЛОВ, МИТКО БОМБАТА, ФАКИРА МИТИ И ТН.

6

Анонимен

преди 4 години

Горанката много ги разбира нещата според мен е голям математик.