7

Анонимен

преди 4 години

Телците според мен са фалшиви, лицемерни и груби (първични).Вълнуват се предимно да се нахранят доволно. Създават интриги и не приемат критика.

6

Ванче Раче

преди 4 години

Много е глупаво .Приятелите преди всичко. Да,ама не.Аз съм такава и често получавам нож в гърба.Изкам да не съм такава,но немога. Просто ми идва отвътре . А много боли,когато човек,за когото си дал повече отколкото за себе си те предаде. Аз във зодии не вярвам,а характеристиката на характера е точна.

5

Анонимен

преди 4 години

Да направо ще се жертвам за някой български приятел, ще ми вдигнат чаша да ми кажат къв съм всеотдаен и с другата ръка ще ми бръкнат в джоба ако няма нищо ще ми продадат кокалите, органите и т.н приятели дръжки

4

Анонимен

преди 4 години

Кви приятели.. едно време колко ревахте приятелството това приятелствтото онова.. голямата работа. Трябва да промотирате повече индивидуализъм, кви са тея "приятелите преди всичко" кво ще кажете за "аз преди приятелите си"

3

100%

преди 4 години

Телец....нямам чак толкова,куп приятели...роднини много..но вече абсолютно всякакви маниери и кскто се казва червата им знам,и от околните колкото години да ги познавам пак не са ми истински и лесно не се подвеждам,просто си личи кой е истински настроен и Фалша!!

2

Зависи от човека

преди 4 години

Познавам и "Телец", и "Лъвица", които предават, подвеждат, изиграват дори близки хора, само за да си спестят дори и най-дребно неудобство.

1

Не знам дали е

преди 4 години

следствие от зодията.Познавах млад човек от зодия "Близнаци", от когото неколкократно чух израза "Защитавам приятелите си по всякакви начини". Отначало ми прозвуча несериозно. дори си помислих, дали този не иска да каже, че би направил и гадости на някого, за да защити свой близък.С времето се уверих, че този младеж е много почтен и принципен човек, способен да бъде истински приятел. Онзи израз може би го е измислил като шега или просто не е преценил, че може да се тълкува всякак.