5

Анонимен

преди 4 години

Аз ще почерпя, ако тръмпчо спечели пак! Отдавна си пролича, че това е краварския вариант "а ла горбачов"..............и краварията ЗА СЕГА УСПЕШНО ВЪРВИ ПО ПЪТЯ ТА "перестройката"!!!! А дано............АМИН!

4

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Тръп си е Тръмп. Да си го мислят американците него.Да видим какво става в Тикволандия.Тази вечер в новините:1. Роми пак пребили българин. И пак в магазин. Този път в казанлъшко. 2. През 2080 г. българите щели да наброяват само 2 000 000. Колко ще са българи е друг въпрос.3. Властта не намалява ДДС-то на храните и лекарствата. Да сте чули у нас нещо да му се намали цената ?Щели да увеличават доходите ... Това означава само едно - инфлация.Все повече работим за все по-малко пари.

3

V

преди 4 години

Малко вероятно е от сега на татък някой да управлява два мандата страна с толкова голям дълг.Дълговете тежат . Те се вземат само ако не се връщат къвто е случая с Гърция ;) Докато сащ Не спрат да плащат дълга или долара не девалвира който и да дойде на власт е малко вероятно да съкрати обществените разходи толкова че да може народа да си поеме дъх .Като в България .Огромни обществени разходи на фона на парите в частния сектор .

2

Анонимен

преди 4 години

В НДК в момента има прожекция на филм за Ванга.

1

Хилари

преди 4 години

Добре че Бърни беше принуден от "демократското" лоби да си подаде оставката.Който е гледал пряко оставката му знае за какво става въпрос.Хилари искаше да бомбардира Иран горката.А иначе никога в САЩ независим конгресмен няма да стигне висок пост.Олигархично лоби и иматция на демокрация, съчетана с дива пропаганда и полицейска държава.Тръмп е интересен като явление, дори ми е симпатичен в известен смисъл.