25

Американ

преди 4 години

До Анонимен 23:Защото тази система работи.Но пък в български условия, т.е. с български акъл, малко неща проработват..

24

levski Sofia

преди 4 години

Ako iskame Bulgaria da ce opravi ni tryabva Bg Trump nezabavno. Bog da pazi Bulgaria

23

Анонимен

преди 4 години

Рижият козел за който казват че е израснал по чукарите на Трън е много зле.

22

Анонимен

преди 4 години

За да бъдеш избран за президенттрябва да си завършил определенуниверситет, където достъп иматмалцина, от плебса никой. Що за демокрация е това? Нищо общо.

21

Анонимен

преди 4 години

Американската избирателна системаняма никакво значение вече .Защото самите щати губят значението си.За какво ни е да се интересуваме отовехтялата им и мошеническа система.

20

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е най добрия президент на Америка ! Единствения който се осмели на каже истината и показа на всички колко корумпирани и морално деградирали са всички политици !!! Да живее Тръмп !!!

19

хамилтън

преди 4 години

Тоа като го гледам не държи никакви четири коза, а отдавна ги е изпушил.

18

Анонимен

преди 4 години

Американската изборна система е една от най-абсурдните:1) Гласуването в малките щати като Северна и Южна Дакота, Уайоминг, Аляска, Монтана и пр., няма никакво значение, тъй като носи само по 3 електора (на фона на 55 в Калифорния)! Т.е. и 99% в тези щати да гласуват за кандидата Х, никой не го интересува!2) В някой голям щат, да кажем Охайо, може 49% да гласуват за кандидата Х, ама пак никой не ги пита, защото всичките 18 електора отиват за победителя!Абе уж голяма демокрация, а изборите им още в 18 век

17

Паметлив

преди 4 години

Кога Тръмп спечели изборите?Не на 8 ноември 2016,а юни месец същата година,когато се среща с най-влиятелните евреи в САЩ(без групата на Сорос) и печели тяхното одобрение!После всичко тръгва по мед и масло-конкурентите му от републиканската партия изненадващо се отказват,въпреки преднината си и ...всичко е точно!Изобщо,когато зад теб стои Ротшилд всичко е по-различно...

16

Един

преди 4 години

Амчи те и на предходните избори не му даваха шанс да спечели и после реваха като мaгарета. Пак същата мантра се повтаря, от същите созиолози, на същите медии ... и пак нещата ще приключат с мaгарешки рев. И те така :)

15

Анонимен

преди 4 години

Не казвам, че Тръмп е най-доброто за САЩ, но демократите в момента са по-зле и от колегите им на Позитано 20. Заместникът на Обама, извратенякът и изперкал дъртак Байдън е най-голямия им коз. Към кашата с помия да добавим още Сандърс, ДеБлазио, О`Рурк, Бутигиег, Букър...все доказали се загубеняци. Не виждам нищо по-естествено от втори мандат на бай Тръмп`20.

14

Анонимен

преди 4 години

До 9. САЩ нямат нужда от нищо, което ти знаеш. Те диктуват. Ти потропваш.Седни си на дивана, опукай си пуканки в микровълновата, пусни си нещо по цветния монитор на каквото гледаш, отвори си кока-кола,отпусни се. У дома си. Дома, който ти дадоха комунистите под ръководството на СССР.

13

Анонимен

преди 4 години

ТРЪМП ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ! ДЕКОМУНИЗАЦИЯТА Е В ПЪЛЕН ХОД! ВСИЧКИТЕ ВОСТОЧНИ *** БЯГАТ ОТ САЩ!

12

ШибиРиби

преди 4 години

Виждам го или в оранжеви дрехи или емигрант в Словения

11

Анонимен

преди 4 години

Тръмп действа като лъв, а демократите - като глутница хиени.

10

Анонимен

преди 4 години

САЩ ПЕРДАШАТ СОЦИАЛИСТИ

9

Анонимен

преди 4 години

САЩ имат нужда от една социалистическа революция.

8

От Сан Диего

преди 4 години

Защо не се споменава за Либералната партия на САЩ. Аз лично ще гласувам за тях(както маправих и през 2016). Между другото те бяха 3-та сила на изборите през 2016 с над 4 милиона гласа, като прогнозите преди това им даваха не повече от 1 млн. гласа Така че не бъдете толкова сигурни че Тръмп или демократите са единсвените в САЩ. Не е така и това ще се види през 2020.

7

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Най-много искам да видя физиономиите на онези от жълтите павета в София ... Те сега го играят евроатлантици. Те стоят "над нещата". Тях не ги вълнуват темите на простолюдието.След 20-25 години ... Когато те, децата и внуците им (доколкото изобщо са останали в България) ще заживеят зад високите си зидове на скъпите си имения, а отвън ще са обградени от онези ...Халал да са им заграбените богатства !В чужбина наследниците им ще си останат винаги чужди, но няма да има къде да се приберат ...

6

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

И докато не осъзнаете, че онзи с тиквоподобната глава от Банкя е сложен не, за да ви спаси, а за да ви унищожи нещата няма да се оправят.Напротив. ГЕНОЦИДЪТ става все по-осезаем, а властта умишлено отложи националното преброяване за 2021-ва.Дотогава в България ще са останали не повече от 4 500 000 население.В какъв етнически състав не се наемам да прогнозирам.И Тиквата ще си е свършил работата ...Господарите дАли поръчката ще са доволни от него. Ще го назначат някъде навън за вярна служба.