62

Надяващ се

преди 4 години

Много е хубаво, за да е вярно! И доста закъсняло! Ама нали е надеждата за нормалност...

61

трийте пак до 61

преди 4 години

Да им вържем устите тогава щом искаш и времето да спре за час ...

60

Анонимен

преди 4 години

ВИНКЕЛ, А ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ - КОГА?С ТИЯ БЪЗИЦИ ЛИ СМЯТАШ ДА ПОВИШИШ ЖАЛКИТЕ СИ 15 000 ИЗБИРАТЕЛИ?

59

Анонимен

преди 4 години

Позволяват повече шум от преди, но лъжат, че е обратното.

58

Замислен до 57

преди 4 години

До ХъхрещИзключително любопитно е, че за десетилетия не се въведе закон за задължителен труд в трудово-поправителни общежития до изплащането на задълженията към бюджета.

57

komentor

преди 4 години

Тотален смях! За тоя гад има специален АД!

56

Анонимен

преди 4 години

То освен Слънчака, трябва и Созопол да затворят. Навсякъде по плажовете дъни чалга до 3-4 ч сутринта. Ама се чува добре и навътре де, не само на плажа, да не си помислите.

55

Анонимен

преди 4 години

В сащ нямали перални , ама щото са под наем.За пиене на открито особено в парк след 10 пм има арест, а ако решиш да се съпротивляваш не е ясно дали ще си жив.Сащ е най тоталитарна и полицейска държава привидно даваща свобода но пълна с ограничения и сурови наказания, на места цари пълен произвол...Тука манталитета ни пречи, не ни трябва да гледаме толкова , а да спазваме законите и да уважаваме правата на другите.

54

АБВ

преди 4 години

Така трябва да бъде и трябва строго да се прилага закона! Хората се прибират по домовете си за да си починат след дългия работен ден и на никой не е приятно да подскача в леглото си, защото на някой му се крещи когато се напие или пък не чува ,пак когато се напие. Който иска да слуша силна музика да си обезшуми ресторанта, дискотеката или апартамента и ако иска да оглушава.

53

Хъхрещ

преди 4 години

Хихи, и как точно ще ми вземете 12 000 лева бе абдали ? :) Кое ще ми вземете? Земята? Че аз живея незаконно на общинска земя, в незаконна къща, обзавеждането и техниката съм ги откраднал. Не работя и нямам заплата. Кое ще ми вземете, а ? :)

52

аз до германията

преди 4 години

До АнонименБрато, каква Германия, в САЩ повечето сгради имат перални само в мазето или друга сграда, да не вдигат шум на комшиите, а бае ти *** кога ще смени ПЕРЛА 05 с нещо от 21 век?

51

привет от Германия

преди 4 години

Всичко на този свят е пари , дори спокойствието вкъщи струва малко пари ! Бъркате си малко в джоба и ремонтирате къщата си като слагате изолация предпазваща от външен шум ! Така нито музиката от вън ще ви пречи , нито шумът от строителния обект отсреща ,нито шумът на профучаващите автомобили и прочие ! Всеки иска спокойствие ,ама сам трябва да се погрижи за да има спокойствие ! Спокойствието не идва даром от Бог !

50

az

преди 4 години

Как точно ще я измерват музиката ***? Звънял съм за кварталната кръчма в която думтят сватби всеки петък и събота, звънял съм за алкохолици надули цеца до 5 часа сутринта на пейката долу, звънял съм за мървто пияни от купон тинейджъри заспали на музика гърмящ целия вход. Идват фуражките казват ами те не отварят какво да направим, или ние само ги предупреждаваме, не може да замерим музиката, пишат си там в протокола че всичко е наред и така. Звъня на районното, дежурния казва, всичко е 6!

49

Анонимен

преди 4 години

Много години ще трябва да минат докато добием европейска култура /с изключение на италианска/. В обществения транспорт някакви, предимно жени си крещят по телефоните някакви предимно кифли си надуват маанета през...там каквото имат. Никой не длъжен да слуша това, което ти искаш да слушаш ! Правило !

48

Анонимен

преди 4 години

А ако шумът е от улицата а не от заведение?Тогава кого ще глобят, какво ще затворят - улицата ли?Примерно шумни сватби, траещи най-малко 3 дни и 3 нощи...Сещате се всички за кои говоря - за избирателите на ГЕРБ и компания.

47

Анонимен

преди 4 години

броих сума ти пари за апартамент в затворен комплекс.но пишлеметата крещят и тупат топка до 24.00 а майките им щастливи ,че не лудуват в хола,а пред моите прозорци и тъй като е комплекс със регулиран достъп са спокойни че няма цветни..

46

Pa EKSTRA

преди 4 години

Сега и мсе такова таковато на селтЪците над мен - ще им викам полиция през 30 мин х 1000 лв = ???

45

Анонимен

преди 4 години

Това добре, но на база на какви обективни фактори се определя, колко шум е много шум, има ли заложени параметри и как господа полицаите обективно ще определят нивото на шума, ще им бъдат ли раздадени децибелометри или пак ще е по усмотрение на колегите...

44

Унуфри

преди 4 години

Нормалните българи не ходим по българските морси курорти и ни е trdns penis за какафонията там. Нас ни интересува махаленския лок, който /чрез подставено лице/ е или на някой от общината или на някой от местното полицейско управление да няма тонколони на вън, да си спазва работното време до 22 часа ! Интересува ни да се знае, че чалгата е кючек и тези, вулгарни звуци са обидни за слуха на българите-християни !

43

''ПАТРИОТИ

преди 4 години

Вчера минах през Иракли. Гората над плажа е обърната с булдозери и всичко е застроено с бетонни къщички!...какъв шум, какви джетове! Маргините замениха Митьо очите в Сл.бряг! всички заведения и магазинчета работят на техни касови апарати! ..."ПАТРИОТИ"!!!