71

ПЕНКО

преди 4 години

ЛЕЛЕ МОМЕ , А НЯКОИ ЧОВЕЦИ ДОРИ ВИ УВАЖАВАТ !!!!!!

70

Анонимен

преди 4 години

На мъртвите не им трябва нищо земно! За тях има кой да се грижи!

69

Циник

преди 4 години

Изберете си ( пак ) *** на *** и се насладете на мизерията която ще дойде с тях

68

Анонимен

преди 4 години

А на мен ми е интересно защо ви допъскат пияни и дрогирани на работа бе писарушки То верно че цял живот ще сте на минимална заплата Ама чак толкова ли е паднало нивото на сектатави бсп ?

67

Анонимен

преди 4 години

Явно не си бил скоро в Нигерия олгински .Заплатите им са колкото вашите в русия ...Впрочем и там има бая рускини зарботващи по гръб

66

интресно ми е

преди 4 години

Интересно ми е защо членкаа на ЕС и НАТО България тъне в такава оскотяваща мизерия при условие, че годишно изнася злато за 1 милиард за своите американски партньори през подставената им фирма Дънди прешъс. Интерено ми е.

65

интересно ми е

преди 4 години

Интересно ми е защо в Ангола и Нигерия, приятели на САЩ където никога не е имало социализъм и винаги е било демокрация, е такава мизерия, когато са в първата десятка по приходи от износ на петрол и дори са пред Венецуела. Интересно ми е.

64

Анонимен

преди 4 години

САЩ са номер 1 производител на петрол в света и на четвърто място по износ, а в същото време 53 милиона американци гладуват, почти два пъти повече от цялото население на Венецуела, която е на 10то място износ на петрол, след Нигерия и Ангола.

63

не е за чудене

преди 4 години

Най-богатата на петрол държава да мизерства! Руското господство наречено социализъм е в състояние да предизвика дефицит на пясък в Сахара.

62

ДО 64

преди 4 години

Това са твои лични интерпретации, ***!!! Аз гледам какво се прави и предлага на световния пазар! Какво произвежда Корея и Япония, а Гуньо?! И какво произвежда Венецуела, *** заспал?! Цяла Азия кара японски и корейски автомобили, за техника да не говорим, имало катастрофи?! Има катастрофа в главата ти на тебе!

61

ИСТИНАТА

преди 4 години

Питат някои хора в коментарите по-надолу защо имало криза във Венецуела като нали имали петрол? Аз ще отговоря на въпроса с въпрос: Защо няма криза в Южна Корея и Япония например, а почти постоянен просперитет и стабилност, да не говорим че са лидери във високо технологичните разработки? Защото в Япония и Корея се бачка здраво, твори се и се разчита на това което имаш в главата си и се инвестира там и то разумно, а държавици като Венецуела лежат на един петрол, ама баницата свърши вече!

60

Анонимен

преди 4 години

Краят на идеологиите може да дойде само с краят на дву и еднополюсния световен модел.Всички диктатури първо гравитираха и възникваха около конфликта САЩ ссср с подкрепата на едните или другите а сега само около САЩ и периодичните им войни за самоиздръжка без работа.Интересно защо ли преди когато имаше много велики сили а не между една и три нямаше диктатури и тоталитарни движения.Сега трябва да рухне и неолибералния фашизъм.Пък за раси има и една по-нисша от латиносите англо-еврейската.

59

Мъдете с гайда-2 ч.

преди 4 години

Никълъс Мадуро има огромната подкрепа на съпартиеца си атеист и комунист Папа Франциск както и на близнака на Осама Бин Ладен наречен Августо Пиночет умрял като комунистически я"стреб ронещ крокодилски сълзи за вече несъществуващия СССРДОШЪЛ Е КРАЯТ НА ИДЕОЛОГИИТЕТака Мадуро,Пиночет,Че Гевара,Франко,Кастро се озоваха в един и същи лагерНяма го вече СССР....а с него изчезнаха и мюсюлманските и испаноговорящите шменти-капелиИ занапред ще е така че сигурно и по зле

58

Мъдете с гайда-1 ч.

преди 4 години

Испаноговорящите ще имат съседен гроб до славяноговорящитеГробът на Непобедимата Испанска Армада до гробът на Непобедимия СССРВече над 30 г. ФАЩ методично и последователно прокарва испанофобията1990 Буш-старши щеше да к"астрира латиносите според конспираториОт 1998 до 2001 елитът на Бил Клинтън твърдеше че всички изтребления в Америките са извършени от испанците а англета били ангелчетаПри Обама в сороските глобални научни сателити определиха латиносите като най-нисшата раса от всички

57

Анонимен

преди 4 години

Тези които тъгуват по социализма веднага да лягат и да умират, защото този строй умря малко преди привържениците му, поради малоумието на създателите и изпълнителите му. Ще го срещнете пак от долната страна на повърхността на земята.

56

Анонимен

преди 4 години

само въртоглавите могат да те докарат до въртоглавост

55

ЦИНИК

преди 4 години

Да ви каа от туй да крадеш от умрелите по голям грях няаа

54

Дойче Дезинформеле

преди 4 години

Съдейки по дебилния и полуолигофренски изказ стигнах до извода че "статията" е дело на Дойче Свинеле които са се разквичеле за кочан от зеле.

53

Анонимен

преди 4 години

Щастливи са венецуелците, че при Чавес и Мадуро успяха да стигнат до последния стадий на развития социализъм и да настъпят бодро в стадия на зрелия и презрелия социализъм. В момента венецуелците са само на стъпка от най-висшето общество комунистическото. Ние българите се оказахме големи нещастници защото под мъдрото ръководство на бай Тошо стигнахме само до подстъпите на презрелия социализъм и предателят Горбачов ни предаде на злия американски империализъм. Надявам се Нинова да поправи нещата.

52

Анонимен

преди 4 години

...znaci...,bednite pogrebami sa bili sus zlatni koronki i prusteni...MnOO tupa propaganda....,mnOO...Apropo...,kak zaveiat v demokraticno Haiti...,zasto niama statiika i za tammm...??