5

Анонимен

преди 4 години

Ако американците не излизат с бомби извън страната си, едва ли някой друг ще се подплаши дотолкова, че да си напусне страната и да хукне да тероризира други страни.Защо араПите не взривят американци?

4

Анонимен

преди 4 години

Не може прости и неграмотни хора да се размножават като *** и после тичат в Европа и САЩ да ги хранят.

3

УЕФА - мафия

преди 4 години

Прочетете книгата "Американски пасторал" на Филип Рот. Жал*ката сламена къщичка, наречена "Хамериканска мечта", разпердушинена от книгата на местен. Толкова за "великата Хамерика" и претенциите й във всяка точка на света.

2

Ами

преди 4 години

САЩ имат 800 военни бази по света извън границите на държавата си, разстрелват и бомбардират наред.Ако американските бази намалеят наполовина, бежанците ще намалеят 10 пъти!

1

Анонимен

преди 4 години

Като гледам повечето са в Африка. Крайно време е на този континент да се заповяда масиран ядрен удар и да се приключи с тая мъка. Явно вирусите, дето ги пробват от време на време там, няма да свършат работаЖивущите на тези територии не само се размножават като скакалци, ами и се избиват като кучета едни други. Не се сещам за реален техен принос към цивилизацията, освен за описаните в статията статистики.