19

Мен

преди 4 години

А колко ли ще печели кака Пенка от България за името си

18

Анонимен

преди 4 години

А сред *** всъщност си има такива които трупат стабилно капитал. Защото те са на принципа съединението прави силата, докато немците са индивидуалисти. В едно немско семейство децата ще се разпръзнат по различни градове и ще плащат наеми за едностайни жилища. А турците ще си живеят заедно на големи фамилии което е икономически много по-рентабилно. Така че дори при по-ниски доходи имат потенциал да натрупат повече капитал. Затова в М4-ки и АМГ-та се виждат основно турци.

17

Анонимен

преди 4 години

А иначе немците са изключително посредствено племе и наистина съдят човека дори по името. Има множество изследвания по този въпрос, че някои имена се асоциират с компетентност, а други не. То са си същите предразсъдъци като расизма. Просто в днешно време вече не е прието да проявяват расизъм. Иначе си им е в кръвта.

16

Анонимен

преди 4 години

На тези които пишат глупости, имайте предвид, че в Германия на големите заплати след данъци и осигуровки остават под 60% чисти. С брутна заплата от над 100.000 евро на година (или около 5000 евро на месец чисти) са около 2% от работещите на пълен работен ден. С брутна заплата под 2000 евро на месец са под 15% от работещите на пълен работен ден. Тоест доходите са сравнително сгъчкании - нетните доходи на огромна част от населението не се различават чувствително. Само горните 0,5% са на небето.

15

Чужденец

преди 4 години

До Анонимен 14:Така си е. Но чистата средна е по-скоро 2000 евро.

14

Анонимен

преди 4 години

Само не разбирам защо не са включили в класацията Мустафа, Ибрахим, Юсуф, Айше, Ферхунде и други от тоя сорт. Ми така де, в най-мюсюлманската страна в Европа това си е в реда на нещата.

13

Анонимен

преди 4 години

До долният: А чистата средна българска около 400 евро... Сега въпросът е, да се смеем, или да плачем?!

12

Анонимен

преди 4 години

гЛУПОСТИ НА КВАДРАТ. Това са брутни заплати за доста високо платен персонал. Чистата средна немска заплата е около 2500 евро.

11

Анонимен

преди 4 години

Fake news.

10

Анонимен

преди 4 години

Това са средните заплати за средната класа хора, които са интервюирали. С по-малко от 150 000 Евро на семейство, там се живее като втора ръка човек.Това че нашите гастербайстери си мислят че много са се изхитрили с 50К заплата там като програмист си е техен проблем.

9

име

преди 4 години

Огромни лъжи са тези заплати, особено пък средни. Трябва да ви съдят за тези измислени статии

8

бай Тъпчо

преди 4 години

Еееее айде да турят и мойто бе, аз и на полвината ша кандисам, ама Тапчо да *** пишат, щото за Тъпчо, трябва ми удържат по 2-3 лева

7

Анонимен

преди 4 години

А Иван и Пена са вън от класацията.

6

Гошо

преди 4 години

До привет от ГерманияПутин

5

привет от Германия

преди 4 години

Кой ви ги казва тези глупости бе ?!

4

haha

преди 4 години

Тука също има значение на върха са Цоло, Цеко, Радка и т.н. сами можете да се досетите за какво става въпрос. Хора с такива имена от къде ли произхождат? Вероятно от стари аристократични родове.

3

Борис Бойков

преди 4 години

Луц, Ролф, Райнер... Друго си е Адолф.

2

Анонимен

преди 4 години

Имената са предпочитани от семейства с традиции в образова името, култура и бизнеса. . Нормално е, тези деца да станат по-добро в живота от.. Маанал, Мекмет, Резал...

1

Анонимен

преди 4 години

Кви са тея ретро имена бе :)))Вие добре ли сте, сега немците са Хасан, Мюмюн...