25

Веселин

преди 4 години

Пътуването с кораб също си има своя чар и романтика.С удоволствие ще се възползувам

24

tamada

преди 4 години

До БургаШки лешперВ репортажа казаха 30-32 възела, но няма значение. С такава скорост за 4 часа може да се стигне само до входа на Босфора и то ако не се спира в Инеада. И то ако морето е спокойно. А нататък вътре в Босфора има още 15 мили до Каракьой и забрави да караш с 30 възела. Ограничението е 10 възела спрямо сушата.

23

Само питам

преди 4 години

Катамаран от Бургас до Севастопол кога?

22

Предлагащ

преди 4 години

До АнонименАми направете дестинацията от Бургас до Истанбул, като придатък към българския туризъм!...ако можете!

21

1

преди 4 години

За 70 евро ще си зареда бутилката четири пъти и ще си джиткам из България, където ми е кеф! Боровец, Пампорово, Велинград, Велико Търново, Априлци, Доспат, Банско и къде ли не!Трябва да съм луд, за да се изцепя в тази жега в Истамбул! И да допълня, че в един автомобил пътуват поне четири човека!

20

Анонимен

преди 4 години

С 20 възла скорост Бургас-Истанбул ще го прави за около 6 часа, не за 4.

19

привет от Германия

преди 4 години

До АнонименЗа мен шофирането в мегаполиси не представлява проблем ! Свикнал съм да шофирам в градове с няколко милиона население и пренатоварен трафик !

18

Анонимен

преди 4 години

До привет от Германияпич стига глупости, да ходиш до Истанбул е пълен ужас, адски зле организирано градско движение има, отделно убийствен трафик, пълно е с джигити, а иначе Инеада е супер готино, спокойно няма лудницата на големите курорти, тихо, евтино и се намира на 10-15 км от границата, а и районна е със смесено население има доста християни и има къде да хапнеш и някоя свинска пържолка, за разлика от други места в Турция

17

отиде почивката

преди 4 години

Чдгирима с катамаран 560 лв , с кола 60-70 лв...

16

опетков

преди 4 години

До Анонимен Транспортни връзки по море по соца до Истанбул за българи никога не е имало. Имаше пасажерски кораби, които возеха най-вече западногерманци до там. Най-популярен беше корабът "Несебър", но след време го нарязаха на скрап.

15

привет от Германия

преди 4 години

До СлънчарскиЧе има светофари на всеки километър е хубаво относно безопасността на движението ! А и пътищата в Турция са много по-добри от тези в България ,това допълнително прави пътуването още по-приятно ! Мисълта ми беше ,че с кола можеш да се наслаждаваш на всеки един момент от пътуването , да спреш където си искаш ,да се поразтъпчиш ,да пиеш едно кафе , да се насладиш на природата ! Пътуването с кола е за романтични хора ! Кво ще разбера от този кораб ,който ще стигне до Истанбул за 4 ч.

14

Анонимен

преди 4 години

70 евро и за двете посоки си е повече от приемлива цена, по принцип Турция не е най-подходящото място за туризъм с личен автомобил, айде тука до европейската част *** дойди, ама ако требва да навлизаш навътре, особенно пък да преминаваш Истанбул си е направо ужас

13

Слънчарски

преди 4 години

До привет от ГерманияМай не си бил с кола в Истанбул? Това е един от най-отвратителните градове за шофиране в Европа. Има светофари на всеки километър, само в града отиват 20 литра и нагоре. Освен това разстоянието е 340 км в едната посока или 780 отиване и връщане, което прави около 170 лева при среден разход 13 на сто. Да не говорим, че турците са по-откачени шофьори и от нашите и може да те камикадзят във всеки един момент. Ходене с кола до Турция бих препоръчал само в КРАЕН случай.

12

привет от Германия

преди 4 години

До Mopcku_Абе морски ти хората със задръстване на трафика ли ще ги плашиш бе ?! Ако сега има задръстване ,след 4 часа няма задръстване ! А и по време на задръстване имаш страхотна възможност да обърнеш повече внимание на красивата природа около тебе , точно това прави пътуването с кола едно екзотично преживяване !

11

Анонимен

преди 4 години

Яко!

10

Mopcku_

преди 4 години

Тоя от Германия изобщо да не ми сравнява натъпкването на 5 човека като сардини в кола с морски транспорт. Очевидно мяма грам представа и не си дава сметка, че с кола/автобус редовно ще попадне в задръстване на границата, или трафик. С кораба-не. Бих се възползвал от подобна линия на вода. Дори ми липсват вътрешни водни линии.

9

привет от Германия

преди 4 години

За 70 евро ще си заредите резервоара и ще пътувате от 1 до 5 човека в колата , тоест ако сте 5 човека , на човек ще ви излезе по 14 евро в двете посоки ! Ескрите също са повече - ще спирате където си искате и ще тръгвате когато си искате , можете да си напълните багажника с евтини стоки от Турция за които всъщност повечето от българите пътуват до Турция ! Едва ли има българин ,който би отишъл в Истанбул само да пие кафе ,да си направи 10 снимки които да качи във Фейсбук ! Хората ходят да купуват

8

Анонимен

преди 4 години

Руските шпиони с български паспорти ще могат бързо да прескачат до Истамбул, за да плащат на кюрдските терористи. Диамантената ръка в спец изпълнение.

7

Анонимен

преди 4 години

Транспортни връзки между двата града е имало и през соца, което е напълно нормално предвид тяхната географска близост. Новото май е цената :)

6

Анонимен

преди 4 години

ХА-ХАНе 70? да дам а вие да ми дадете 500? не бих се качил на някакво корито с куп миризливи *** за да отида в ....... Истанбул при други миришещи шалвари.