36

Анонимен

преди 4 години

Популизъм...Да предлагат и да го направят, когато са в управлението на държавата...

35

ДртПрч

преди 4 години

Виж, ако облекченията касаят раждаемостта на млади семейства на студенти и млади хора с висше и специално образование, с това съм съгласен, но БСП не предлага такова нещо.

34

ДртПрч

преди 4 години

Не щем данъчни облекчения за родителите. Ние се справяме и без тях, а БСП пак иска да хрантути Ц-ския електорат.Не, благодаря!Демографска криза със стимулиране на ц-ганската раждаемост не щем да оправяме.ДГД БСП!

33

Бсп са гадове

преди 4 години

Тези смешници не престават с яловите си инициативи. Не разбраха ли, че вече никой за нищо не ги бръсне.

32

House M.D.

преди 4 години

Добре се, защо Гей Дмитриевич и Огнен Олигарски не го направиха?

31

работник

преди 4 години

проблема е ,че разни програмисти и айти специалисти имат прекалено много пари ,а не работят наистина.Трябва да им се вдигнат данъците на такива.

30

Анонимен

преди 4 години

До Родител 17"Родителите" раждат по 5 - 6 отрочета и заминават за Германия, "професионалисти", ще рече; отрочетата остават на бабата и дядото като "приемно" семейство, и бабодявовците са на заплата - е, как да не се възползват от данъчните облекчения?Изискванията за образование също са силно обтекаеми - дреме шведът години наред, излиза неграмотен, затова пък с "диплома" - и на това сме се нагледали.И моите и твоите пари къде отиват пак?

29

Анонимен

преди 4 години

До 62Да годишно е. Е и? Нали данъчната декларация я подаваш годишно?

28

Анонимен

преди 4 години

Видно от написаноте по-долу, че не само седмокласниците могат да пишат и четат, но не разбират прочетеното. 80-те % се затвърждават от ден на ден.

27

Анонимен

преди 4 години

Защо се сещат само когато са в опозиция?Като са управляващи се сещат само да кр.адат!

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21подкрепям те напълно, но превя две забележки:Трудовите пенсионери имат право да настояват за достойни пенсии.Задължително трябва да се поощри раждаемостта, на само при работещи хора с минимум средно образование и при студентите.

25

До 22

преди 4 години

Да ти припомня онзи ром, който работеше като гробар в малък град и имаше няколко "съпруги" в околните села, като на всяка от тях беше направил по няколко деца. Съселяните на едната от тях бяха стигнали до медиите, търсейки съдействие, защото жената била със забавено умствено развитие, а вече раждала четвърто дете от онзи.Прави са хората, като апелират за облекчения, които да ползват само отговорните граждани. Прави са да настояват за санкции, с които да се озаптяват безотговорните.

24

До Анонимен 18

преди 4 години

Кой ти е казал, че са правени предложения само за ДОД?Повече от година се дискутира на различни нива дали да няма облекчения върху данъците изобщо. Какво лошо виждаш в това да се намали данък сгради и битови отпадъци за студентка, която е родила дете и има наследена къща или апартамент?Ако ще има данъчни облекчения за хора с деца под 18 г., по-добре да се обсъдят и приемат наведнъж, а не на час по лъжичка.Ако сега се приеме само за ДОД, бъди сигурен, че още години ще се чудят за другите данъци

23

62

преди 4 години

До АнонименПравилни суми , но са годишно "приспада от годишната данъчна основа , месечно са 12 пъти по-ниски.

22

Анонимен

преди 4 години

Платените *** веднага атакуваха предложението на БСП. Изманипулираха го към ро.мския въпрос. Без да са разбрали, че предложението касае работещите родители.

21

Анонимен

преди 4 години

Да споко и резко цар Киро ще ги "наеме" на работа в някоя фирма да точат мощно.. Винаги ще се намери вратичка.. Почнете да мислите за бачкаторите , а не за деца , баби , роми и мигранти, че още малко ще потърпим и чао .. после нз кой ще ви плаща детските и пенсиите

20

!!!!

преди 4 години

Ако лице над 14-годишна възраст създаде дете и няма доходи, да се спират детските надбавки за гордите непълнолетни мама и татко. МамаТа да ползва само три месеца платен отпуск по майчинство, а после - на принудителен труд, за да плаща издръжката на детето си, което задължително да бъде настанявано в социален дом. Това да важи и за бащата. Ние оставаме с по едно дете, за да хрантутим наглеци!Същите правила да се прилагат и за пълнолетни лица без доходи, решили да се размножават!

19

Анонимен

преди 4 години

До 62Не е 5лв. Ако сега спестяваш 40 лева за 2 деца, след подобни промени, ще спестяваш 120 лева за 2 деца!И то САМО АКО ПЛАЩАШ ДАНЪЦИ. Индобугарите това НЯМА да ги облагодетелства, разберете!

18

Анонимен

преди 4 години

ОБЛЕКЧЕНИЯ САМО ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СА ДОКАЗАЛИ ЧЕ СА ОТГОВОРНИ ХОРА!ЗА БЕЗОТГОВОРНИТЕ - САМО САНКЦИИ, нищо друго! Та ако ще и по 20 деца да са наплодили!Вместо това, БСП ще ги поощрява да се плодят още, и още, и още, та да висят на врата ни като воденичен камък и да ни изнудват да храним и тях, и децата им чрез помощи и надбавки, а те да щракат с пръсти и да нямат грижа за нищо!Ако лице без доходи създаде повече от едно дете - зверска глоба чрез принудителен труд!

17

Родител

преди 4 години

Какви ги пишете бе, щели да се възползват ромите !?Това не е социална помощ - а по-малко данъци за РАБОТЕЩИ родители. Ако облекчението наистина е 50 лв на дете - това значи 50лв отгоре на заплатата всеки месец.Това е пътят по който да се стимулира семейство от интелигентни и работещи хора, не със социални помощи.Не им искаме социалните помощи - просто да ни дерат по-малко с данъци.Идеята е супер. Лошото е че си е чист популизъм. Ако БСП бяха на власт нямаше да правят подобни предложение.