7

Другия с коня

преди 4 години

КаквоЛЯВО има в Комунистическите Партии....Всички директори,приватизирали България бяха членове на БКП сега БСП....Офицери от ДС, разузнавачи и обикновенни вербувани Доносници...БСП е дясна партия на Капиталистите .....Защитава Интересите им и ги пази от Възмездие вече 30години.....Социалната политика не е Социализъм....Социалната политика е грижа за безпомощните в държавата Пенсионери,деца,болни,неравностойни...Работници и селяни,експлоатирани от Капиталистите....

6

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно е прав,бесепарите вместо да се обединят с АБВ,Дончева и левите партии,те се карат помежду си вътре в партията и се цепят.С чиста съвест може да гласува на АБВ,те са разумна партия.Договора на гърците с македония е конкретен,точка по точка,гърците са и причина Македония да си смени името,ние може да подкрепим македонците да си върнат името и също да подпишат конкретен договор с България,точка по точка,както направиха гърците.

5

Анонимен

преди 4 години

Акциите се делят на показни и задкулисни. Защо акцията е показна, защо акцията е задкулисна, питат журналята, и все недоволни.

4

Лора

преди 4 години

Естетсвено, че ще са показни акциите. Прокуратурата е отговорна пред обществото за действията си. Акция Кмет трябва да е за пример на всички управляващи, за да си помислят когато се корумпират

3

Изнервен

преди 4 години

А какви да бъдат акциите бе, ***? Всичко да става скрито-покрито.

2

Анонимен

преди 4 години

Левите партии трябва да се консолидират, смята Румен Петков. Ами тогава бе Румене защо с Първанката направихне некакво си никакво АБВ, че и във власта влезохте с ГЕРБ, че и министарче си имахте? Стой си там където си или стани портиер на некаков хотел маже и при хотела на Първанов.

1

Анонимен

преди 4 години

Показност, защото е ПР акция на прокуратурата.И ако "малките" кметове са правили золуми, че ги погнаха, какво ли са правили "големите" кметове? Но защо тях не ги пипат???