19

Анонимен

преди 4 години

Държавен фонд "Земеделие"раздаде на свои хора европари за да си построят безплатно къщи и хотели.Всички бивши служители от този фонд са за затвора, а къщите да се конфискуват за детски градини и лагерери,за детски селища SOS и домове за възрастни хора.Никакво продаване от собствениците построили къщи с чужди пари.

18

До чичо Гошо

преди 4 години

Напълно Ви подкрепям...!

17

чичо Гошо

преди 4 години

Където и бутнеш нещо все депутат или роднини на депутат,независимо от коя партия са.И тия "проверки" ще завършат като "Ония" дето преди години ги заснемаха с дронове имоти по Черноморието и по язовирите!Докато някой не бъде пребит и нае.....в частния си асансьор,а след това изхвърлен от терасата на апартамента си с главата надолу,нещата няма да се оправят.

16

Анонимен

преди 4 години

И в село Ябланица(Своге)един тарикат си построи къща за гости,ама си ползват къщата за собствени нужди от както е построена преди2-3 години.

15

Анонимен

преди 4 години

Имам желсние да си направя и аз една къща за гости. Как може да стане това ? На сто процента ли е с еврофинансиране ?

14

Simvola

преди 4 години

Крайно време е да се даде информация и за къщите на морето на милиончева

13

Бургазлия

преди 4 години

Подигравката е пълна!! Питам: колко от собствениците на семейни хотели(не къщи за гости) по родното ни черноморие могат да се похвалят със 600 нощувки на година???? А това е къща в село в Балкана... И селото и Еленският край са прекрасни, но...Меко казано е странно.

12

Анонимен

преди 4 години

какво стана с 3-те къщи на Милиончева?

11

Анонимен

преди 4 години

Дали законни или не е факт, че повечето къщи са построенни от и за наши хора. Братовчеди,свекъри и зълви.Просто обикновенниге хора са нямали достъп до тая програма или процедурата е толкова тегава и сложна,че само щуробаджанаците са отсяти и получили пари

10

Анонимен

преди 4 години

Герберастките айдуци нямат свършване.

9

Анонимен

преди 4 години

откакто почнаха проверките рязко се увеличиха обявите за продажба на къщи за гости :)

8

samooel

преди 4 години

Ако в къщата на година има по 600 нощувки, то това означава, че има повече от една стаи - да речем че има 4 стаи Х 52 уикенда (52 съботи + 52 недели) = 416 нощувки. Така излиза, че тази къща е била заете на пълен капацитет през всичките уикенди + поне още 200 нощувки през седмицата. Излиза, че при тази огромна заетост на къщата, човекът не може да си погаси заема?! Странна работа!!!

7

Мая

преди 4 години

Узаконена далавера и след дъжд качулка.

6

Анонимен

преди 4 години

Бреййй...богат железничар с кмет-братчед, дето всяка седмица пуца салюти кат малко дете не виждало сладолед на клечка...?! Помпозна работа на фона на мизерията...ама то балами да гласуват колкот щеш!

5

maca

преди 4 години

И как така на година къщата има по 600 нощувки, като годината има 365 дни/нощи?!?Много странно ги смята тоя.

4

Анонимен

преди 4 години

Суджук, роднина, милиционер, държавен хрантутник. Суджук,роднина, милиционер, държавен хрантутник.

3

Анонимен

преди 4 години

само като му видиш доволната физиономия на тоя шкембак и ти става ясно каква е работата... но органите не откриват никакви нарушения. хвала! проверката е завършена, напред към следващата къща.

2

Анонимен

преди 4 години

хем не бил притеснен, хем имал банков кредит, който не можел да обслужва. е как стават тия работи, дами и господа?!? нормален човек няма ли да е притеснен ако не може да обслужва банковия кредит и банката му вземе къщичката за гости?!? или банковия кредит е за парлама, схемичката да не блесне?!?

1

Бай Шиле

преди 4 години

Е как да не е спокоен когато знае кой му е дал парите за къщата .