175

Стою

преди 4 години

" По делата им ще ги познаете" Какво да очакваме от САЩ , като те категорично ни показват отношението си.А какво друго да очакваме , след като себе си не уважаваме, демонстрираме липса на достойнство и пр.Никой не ни взема насериозно , сами се окарикатуряване с подмазвачество и неуспехи на всички нива.В Европа сме последни във всички сфери на развитие. Толкова жалки не сме били никога.Трагедия....

174

уточнение

преди 4 години

До А2 И какво значение има това?Тази кюрдска женица е назначена за посланик.У нас ще и трябва само руския ,евентуално.Познавам десетки българи ,които говорят по няколко европейски езика и не блестят с никакви други качества.Явно краварите не ни броят за живи.Въпреки че Тиквата е готов да им плати 3 милиарда за стари самолети ,а всяка година близо 1.5 милиарда изтичат от страната ни към САЩ заради скапаните Марици.

173

А 2

преди 4 години

Пичове, жената е с 9 (девет) езика ! Както и да го гледаме - жена с девет езика е сериозна работа !

172

Анонимен

преди 4 години

Свършиха ли типичните WASP хамериканци, та пращат хора от маалата

171

ХАХАХХАХА

преди 4 години

До ссСлавянин не значи роб а словенин. Човек на словото. Германците пък славяните като ги наричат немци, неми ли са? Вие турците българите като ви наричат п о *** ци, и вярата ви по *** ска, вие миш ки ли сте?

170

Krom

преди 4 години

До Krom 184 - не ти ли се изясни жалка червеногъза м.аймуно, че колкото и да се напъваш с олигофре.ниите си, пишейки под никовете на всичките си "опоненти" винаги ще си останеш същия жалък, нищожен и комплексиран бездарник? Нисък коефициент на интелигентност, бездарност, изявени комплекси - тежка ти е кармата приятел. От вчера ти казвам, много си зле! Хайде, остани си със здраве и продължавай да шумкарстваш на "тихия фронт". Ако това те прави по значим в собствените ти очи? Но се съмнявам.

169

Картофчо

преди 4 години

Американците венаги са били скарани с географията. Пак са объркали къде се намираме и са пропуснали отгоре на всичко сводките че тук мигранти не пускаме. Посланичката ще има да се чуди къде са бежанците които трябваше да са вече тук :)))Но то с бай Тръмпчо е така, той много-много не обича да чете и да се съобразява! Засега успява да я кара през просото, само дето не еясно докога и ще забуксува. Ей ги вече и Турция кривнаха, а сега с посланик от Кюрдистан, няма да са много хепи!

168

биджи

преди 4 години

Вече планът добива яясни очертания.Мюсли-траверсата ще подготви Родопите за сдаване към Турция и подпалване на региона.Ние стандартно ще чакаме някой да се застъпи за нас и отново лицемерно ще кажем пак "братушки"......

167

Анонимен

преди 4 години

Защо не ни изпратиха индийката НикХейли- много умнани любезна дама.ЗаХеро,няма снимка,няма подвизи,майидва изпаднала от борда.Добре е,всепак промяна.Предишния кравар не сетърпеше.Приказваше на планетянски ипривикваше бецин на кърпето.Тая можеда изкара цял мандат,щото докат влезев час,само да не сгафи,което е малко вероятно.

166

сс

преди 4 години

до тези който спорят кой е славянин и кой не ами вижте какво значи на латиснки "славян" означава "роб" и римляните са наричали така поробените от римската империя народи. така че като се определяте славяни значи се определяте роби а дали всички роби са били от един етнически произход, надали...

165

сс

преди 4 години

а ние трябва да изпратим в сащ за посланник дърдорещата тиква или асансьора с уши все с такова индиянско име

164

Krom

преди 4 години

Вече ще се казвам Мустафа и ще се обрежа пред американското посолство.

163

Анонимен

преди 4 години

Нейно превъзходителство посланик Херо Муси Пуси. Е баси майтапа! Явно в очите на янките сме част от Близкия изток, а не от Европа.

162

Боби

преди 4 години

А пък американците вече се качиха на Марс и си направиха колония там. Гледах го по телевизията и сега путинофилите са много ядосани

161

Анонимен

преди 4 години

А посмейте сега да не приемате бежанци туристи. Само гък кажете и ще видите Мустафа в действие. Че е и бездетна , Ей сега ни го туриха.

160

Krom

преди 4 години

Какво не ти харесва бе каскет омачкан? Пиян руски мужик ли очакваше? Друго си е Мустафа от Калифорния.

159

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЯвно,много ни "уважават",щом са ни изпратили Мустафа за посланик.какво не ти харесва бе каскет омачкан? Пиян руски мужик ли очакваше?

158

човек

преди 4 години

До: номер 185Ами казва се Харджит Сингх Саджан.Но почти съм убеден, че ти го знаеш.Така че отговарям на риторичен въпрос.Само отговарям.

157

Krom

преди 4 години

Организирам митинг за тържествено посрещане на посланик Мустафа първо в София после и в страната. Да развеем звездните знамена и да станем всички американци. Хип хип юраййй.

156

Анонимен

преди 4 години

Явно,много ни "уважават",щом са ни изпратили Мустафа за посланик.